Hacker olmak

aaslanx25

Super Member
Topics
14
Reaction score
6
Hacker olmak kolay değil elbet bakıyordum da sayilarida azdır hacker olanların benim kafama takılan internette dolaşipta öğrenilecek birşey degil diye düşünüyorum bu olanlarda anasının karnında öğrenmediğine göre nasıl yapiyolar. Bu işi

Zaphkiel

RealityCheats
Super Member
Topics
3
Reaction score
8
Website
nolur.com
Aslında bir çoğu şeyi internette öğrenebilirsin ağırlıklı olarak yabancı kaynak öğrenemeyeceğin kısımlar senin kendini geliştirmene ve beceri kabiliyetine bakıyor biraz da mantık ve bilgi birikimine dayalı uzadıkça uzar bu konu

aaslanx25

Super Member
Topics
14
Reaction score
6
Aslında bir çoğu şeyi internette öğrenebilirsin ağırlıklı olarak yabancı kaynak öğrenemeyeceğin kısımlar senin kendini geliştirmene ve beceri kabiliyetine bakıyor biraz da mantık ve bilgi birikimine dayalı uzadıkça uzar bu konu
İnternette.bu altın bilgileri kim verirki?

aaslanx25

Super Member
Topics
14
Reaction score
6
Yazılım Çalışıyorlar Kanka İllaki Yoksa Kodlama Nasıl Öğreneceksin .
Hacim kodlama dillerini öğretiyorlar YouTube de filan ama bu meletin içeriğini hiç birşeyin YouTube gördün mü hiç goremessin yok hiç biyerde yok

winora

Active Member
Reaction score
0
hacker olmak zor bence
Post automatically merged by the system:

olan kişilere saygım var
Post automatically merged by the system:

çok iyi bir iş

juuuji

Super Member
Topics
3
Reaction score
7
haha kesin öğrenir

Baverekin21_

Banned Member
Reaction score
1
cok dogru konustun dostum haklısın :=