H
- Reaction score
- 4
Hata olustu destek sistemine basvur S48 HATASI NEDEN BU HATAYI ALIYORUM ACABA
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
oyuna girerken mihile ban atıyor sanırım bende denedim oyle oluyor
Post automatically merged by the system:
kulanıcı adını buuyk yaz oyle gir oyuna düzeliyor ama tekrar ban atıyor
wolftu free hack ı kullandım sabah 10 aksam 22:30 a kadar hıle ıle aktıf kaldım sabah gırdıgımde s48 verıyorduHangi özellikleri aktif ettiniz bizimle paylaşabilir misiniz? Ek olarak farklı hesapta free olan hileyi deneyip hata alıp almadığınızı geri dönüş sağlar mısınız
Free olan hileyi denedim ban yemedim vip olanı açtım birazda fazla özellik aktif ettim ve 5 dk sonra s48 hatası verdi oyundan attıHangi özellikleri aktif ettiniz bizimle paylaşabilir misiniz? Ek olarak farklı hesapta free olan hileyi deneyip hata alıp almadığınızı geri dönüş sağlar mısınız
Kullanıcı adını büyük yapıp tekrar hile açtığınız da tekrar s48 hatası ile karşılaşıyor musunuz? Ek olarak bildiriminiz için teşekkürler, problem ilgili kişilere bildirildi.wolftu free hack ı kullandım sabah 10 aksam 22:30 a kadar hıle ıle aktıf kaldım sabah gırdıgımde s48 verıyordusonra kullanıcı adını buyuk yazıp gırınce gırebılıodum oyuna
deişen birşey olmuyor aynı hata devam ediyorKullanıcı adını büyük yapıp tekrar hile açtığınız da tekrar s48 hatası ile karşılaşıyor musunuz? Ek olarak bildiriminiz için teşekkürler, problem ilgili kişilere bildirildi.
Freeden de yasaklama aldığını belirtti @Arishem , free hileyi ne kadar süre kullandınız? Yakın zamanda tüm özellikleri tek tek test edip detaylı bir rapor sunacağım. O zamana kadar rage özellikleri açmamaya özen gösterin.Free olan hileyi denedim ban yemedim vip olanı açtım birazda fazla özellik aktif ettim ve 5 dk sonra s48 hatası verdi oyundan attı