hile kodlama nasıl öğrenebilirim

Y

yusufberber3

Confirmed Memb.
Reaction score
3
merhaba ingilizcem ve az çokda olsa alt yapım var visual studio az çok biliyorum web site açmıştım bi aralar ama uzun zamandır bu tür işleri yapmıyorum yardımcı olabilirimisiniz acaba c# c++ yazılım öğrenmek şart diye biliyorum hile yapımında?

A

Arapli45

Super Member
Reaction score
16
basit bilgilerle bu işi yapamazsın kardeşim site yapma işi basit günümüzde zaten siteler hazır şablon olarak satılıyor

M

mamesakinol

Benim dünyam uyuştu bak, Seninki dönüyor mu?
Super Member
Reaction score
22
basit bilgilerle bu işi yapamazsın kardeşim site yapma işi basit günümüzde zaten siteler hazır şablon olarak satılıyor
adam sana site yaptım hilede yapabilir miyim diye sormamış. Nasıl Öğrenebilirim Diye Sormuş boş muhabbet yapma.

R

RAHATSIZ

Ben Melorices xD
Ultra Member
Reaction score
364
Genellikle c++ kullanılıyor. Bende genellikle c++ kullanırım. Bu işlere en yatkın dil c++'dır. Readprocessmemory ve Writeprocessmemory'i kullanmayı bilirsen pointer ve offsetleri kullanarak hile yapabilirsin. Tabiki bu en temel seviye. Bunun anti cheat sistemi var şifrelemesi var antidebugger sistemi eklemesi var, eğer satacaksan mysql ile database eşlemeyip hwid onayı yapması var türlü türlü şey. Önü çok açık yani bi sınırı yok.

Y

yusufberber3

Confirmed Memb.
Reaction score
3
Genellikle c++ kullanılıyor. Bende genellikle c++ kullanırım. Bu işlere en yatkın dil c++'dır. Readprocessmemory ve Writeprocessmemory'i kullanmayı bilirsen pointer ve offsetleri kullanarak hile yapabilirsin. Tabiki bu en temel seviye. Bunun anti cheat sistemi var şifrelemesi var antidebugger sistemi eklemesi var, eğer satacaksan mysql ile database eşlemeyip hwid onayı yapması var türlü türlü şey. Önü çok açık yani bi sınırı yok.
ya ben zaten az çok biliyorum ben çok küçük yaşta antalyada bi programcıda çalışıyodum c+ öğrenmiştim az çok yani ufak temelleri biliyorum ama okadar konuya sahip değilim teşekkür ederim <3

C

csg

Confirmed Memb.
Reaction score
3
knk youtubede videoları var videoları izleye izleye gelişebilirsin

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom