G
- Reaction score
- 5
Selamın Aleyküm İyi geceler herkese VALORANT'da hile açmak istiyorum fakat bu hile platformu gözlemlerim sonucu iyi kötü arasında birşey tabiki güzel çalışmaları oluyo güzel emek sarf ediyo hile yazılımcılarımız daha yeni hile ler de bekliyoruz o ayrı konu konuya giriyim efendim şimdi ben cs go da açtım hile fakat aim tam lock etmemişti sildim o yüzden hem hileyi hemde cs yi ama bildirdikleri zaman fark edilmiyodu fakat wolftü da da açmıştım esp aim lock açıktı kimseye fark ettirmeden oynuyordum fakat bunu oyun fark edip beni oyundan atıyordu yani 1 maçın yarısına gelmeden atılıyodum şimdiki korkum ise VALORANT'IN GUARD'ı biraz daha yüksek seviyede ve hile açılması biraz zor bir güvenlik yazılım sistemi var hemen hemen her hile o guardı atlatamaz diye düşünüyorum ister parasız ister paralı bu gün bulmazsa yarın buluru yarın bulmazsa 4 gün sonra 5 gün sonra 1 hafta sonra illaki bulucak yani 1 gün kullan sil gene bulur araştırmalarım sonucu bunu öğrendim demem o ki bu hilemizi en temiz nasıl kullanırım ve tahmini ne kadar kullana bilirim ne kadar sürede ban yerim ben hileleri asla fark ettirmeden oynarım o konuda endişem yok bunu vanguard ne kadar sürede fark eder yazılımımız ne kadar sağlam onu öğrenmek istiyorum hileyi kullanan bir arkadaşımız doğru dürüst olucak şeklinde veya admin kendisi cevaplar ise ayrı bir mutluluk duyar ve iyi formlar dilerim