hile kullanıp valorant ban yeme süresi

G

gokanxa

Super Member
Reaction score
5
Selamın Aleyküm İyi geceler herkese VALORANT'da hile açmak istiyorum fakat bu hile platformu gözlemlerim sonucu iyi kötü arasında birşey tabiki güzel çalışmaları oluyo güzel emek sarf ediyo hile yazılımcılarımız daha yeni hile ler de bekliyoruz o ayrı konu konuya giriyim efendim şimdi ben cs go da açtım hile fakat aim tam lock etmemişti sildim o yüzden hem hileyi hemde cs yi ama bildirdikleri zaman fark edilmiyodu fakat wolftü da da açmıştım esp aim lock açıktı kimseye fark ettirmeden oynuyordum fakat bunu oyun fark edip beni oyundan atıyordu yani 1 maçın yarısına gelmeden atılıyodum şimdiki korkum ise VALORANT'IN GUARDbiraz daha yüksek seviyede ve hile açılması biraz zor bir güvenlik yazılım sistemi var hemen hemen her hile o guardı atlatamaz diye düşünüyorum ister parasız ister paralı bu gün bulmazsa yarın buluru yarın bulmazsa 4 gün sonra 5 gün sonra 1 hafta sonra illaki bulucak yani 1 gün kullan sil gene bulur araştırmalarım sonucu bunu öğrendim demem o ki bu hilemizi en temiz nasıl kullanırım ve tahmini ne kadar kullana bilirim ne kadar sürede ban yerim ben hileleri asla fark ettirmeden oynarım o konuda endişem yok bunu vanguard ne kadar sürede fark eder yazılımımız ne kadar sağlam onu öğrenmek istiyorum hileyi kullanan bir arkadaşımız doğru dürüst olucak şeklinde veya admin kendisi cevaplar ise ayrı bir mutluluk duyar ve iyi formlar dilerim

G

gokanxa

Super Member
Reaction score
5
@Admin iyi akşamlar eklemeyi unutmuşum valorant güncellenme süresi tam olarak ne zaman sona ericek kesin bir tarihi varmı acaba

U

umitberkay

Confirmed Memb.
Reaction score
5
aga benim valoda hile açma sistemine görüşlerimi söyleyeyim ben brim alıyorum smok arkası vuruyorum böyle yapa yapa 2 haftada yedim ban ama legit oynarasaan aimbot açmassan esp hile takılırsan ban yememe ihtimalin var rage oynamanı çok önermem legit oyna ranked atmıştım birde ben o brim maçlarında platin e kadar çıktım sonra ban yedim. İyi oyunlar

G

gokanxa

Super Member
Reaction score
5
sıkıntı ya iyi bari 2 hafta takılmışssın ben bundan 8 9 ay önce heralde hilenin o sürümünü kullanmıştım sadece esp ile oynuyordum aim bot açmama gerek yok yani biraz olsun aim mime güveniyorum güzel olmasada işte orta derece neyse esp açmıştım bak şimdi sorun buydu 8 9 ay önce adam bu ! esp bu ? esp burda gösteriyor ? ama adam ! burda çok geriden geliyodu eski sürümü ve 9 10 dakika sürmedi ban yeme sürecim

G

gokanxa

Super Member
Reaction score
5
valorant kek'ini kullanmasan arkada RC programi acik olsa bile valorant'dan ban yiyorsunuz.
evet işte tam olarak bunu en azından ne kadar süre oynayabiliriz riottan kaçamayız bu doğru ne kadar süre oynarız 2 hafta denmiş daha erken ban yiyen oldumu

E

ejdergaaaa

Super Member
Reaction score
9
gokanxa knk ben max 20 maç dayanabildim sadece esp legit sonra 1 kez aim bot yanlışlıkla aç kapa yaptım anında banlandım sana önerim şudur git paralı hilelerden satın al beleş hilelerin geneli 2 5 güne banlatır insanı

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom