C
hile yapmaya nereden ve hangi programdan başlarım uzun süredir yapacam diyordum şimdi başlamak istiyorum.
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
Teşekkür ederim bakıyorumRead write memory'e bakman lazım.
hocam peki injectormu kodlasam hiç hile yapmadım bu zamana kadar küçük programlar yapıyordum sadece kodlama bilgim var az çokhile kodlama programı olarak ise şuanda en çok kullanılan Microsoft Visual Studio
teşekkür ederimreis injector işleri biraz zor udemy kurslarına falan aktılsan güzel olur kodlaman bilgin azsa uc de hookloader yani injector var onun source kodlarına bakarak ve başka source kodlara bakarak injector kodlamayı bi nebzede olsa öğrenebilirsin eğer kurslara yazılmak istemiyosan böyle yap source code işte kaynak kodları demek.
olur hocam discorddan atarsanız daha iyi olurMicrosoft Visual Studio gerek bide bende eskiden kalma kodlar var istersen atarım sana