Hilelerin ekran kartını öldürmesi

inevitable

Confirmed Memb.
Topics
3
Reaction score
19
Hile kullanımının ekran kartını öldürdüğü söyleniyor bu ne kadar doğru bilirkişiler varsa açıklayabilir mi?

ibolords0101

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
2
ekran kartı yanmadığı sürece ölmez dostum
ama başka yerden indirilen hilelerde mining programları oluyor ve sen buı hileleri indirdiğinde arka planda ekran kartının ömrünü bitirip tüketiyor

salaben

Super Member
Topics
17
Reaction score
11
dostum miying bile olsa hilede miyning de bile 7- yıl falan dayandığı falan oluyor hile full acık olucakda o ora kasıcakta rahat ol ben sanmıyorum reality hack kullanmanı öneririm ben 1 yıldır kullanıyuorum hiçbir sorun görmedim gerçekten

RG EYUP

Gizem savage
Ultra Member
Topics
22
Reaction score
33
dostum miying bile olsa hilede miyning de bile 7- yıl falan dayandığı falan oluyor hile full acık olucakda o ora kasıcakta rahat ol ben sanmıyorum reality hack kullanmanı öneririm ben 1 yıldır kullanıyuorum hiçbir sorun görmedim gerçekten
knk sen daha dun 10 yorumdun nerde 1 yıl 1 yıl once hesabı asmıssın
Post automatically merged by the system:

oldurmez ama sistemin kotuyse drop yersın cunku o da ekran kartı işlemcı kullanıyor az da olsa

salaben

Super Member
Topics
17
Reaction score
11
knk sen daha dun 10 yorumdun nerde 1 yıl 1 yıl once hesabı asmıssın
Post automatically merged by the system:

oldurmez ama sistemin kotuyse drop yersın cunku o da ekran kartı işlemcı kullanıyor az da olsa
aynen zaten minmum sistem yapılmaması gerekiyor ortalama ve üstü olması lazım onlarada bu sorun dert yapmaz

antilag

Ultra Member
Topics
5
Reaction score
18
Öyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum RC dışında bazı platformlar keklerin içine M1ner gibi şeyler ekleyebiliyor o yüzden her yerden kek indirmemek şart .s

babaprof1234

Confirmed Memb.
Reaction score
0
Mining aksine ekran kartına kartın gücünü bilmeden overdose uygularsanız ve yeterli fan desteğini sağlamazsanız yanar ama bahsettiğin hile için herhangi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.