Hilelerin Virüs Olarak Algılanması

H

hasan1903

Banned Member
Reaction score
37
Bu Soruyu Özellikle Yetkililere Soruyorum Bilirsiniz Çoğu Antivirüs Programı 3.Parti Yazılımları Virüs Olarak Algılar Peki Siz Bir Yerden Hile Alınca Bunun Virüslü Olup Olmadığını Nerden Anlıyorsunuz Bir Tane Hile Bulmuştum Virüs Taraması 60/0 Çıkıyodu Yani Bu Hilede Sonuçta Üçüncü Parti Yazılım Ama Temiz Çıkıyor Çoğu Bilindik Hilelerde VirusTotal De Virüs Olarak Algılanıyor Bunun Nedeni Nedir.

I

iwystic

Veteran
Reaction score
9,604
Biz bir hilenin virüslü olup olmadığına DnSpy, IDA gibi programlardan içine bakarak yaparız. O hile şifrelendiyse o hilenin içine bakamayız ve kullanmayız. Bazı hileler de şifrelenmediği halde VirusTotal sonuçları negatif çıkar. Bunun sebebi de kodlamadan dolayıdır. Örneğin benim VALOTB hilem; O hile sadece kısaca mouseyi yönetiyor. Bundan dolayı antivirüsler onu algılamıyor. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama bazı hileleri de antivirüsler algılıyor.

Y

yusuf2385

Super Member
Reaction score
6
Kısacası vimdos defenderi yada antivirüs programlarini devre dışı bırakmanız yeterli olacaktır.

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom