İ5 2400 işlemci iyimi

T

tofita33

Confirmed Memb.
Reaction score
11
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda 12 gb ram ddr3 i5 2400 işlemci 2 gb ekran kartı var hangi oyunlarda kaç fps alırım tahmini

J

jusqi

Moderator
Reaction score
2,260
Kötünün iyisi diyelim güncel valo cs gibi oyunları düşük oyunlarda orta fpslerde oynatır. Ekran kartı modeliniz nedir ?

X

x2selo

Confirmed Memb.
Reaction score
5
kanka bu tost makinesiyle valo da 30 40 arası birşey anca alırsın ufak oyunlar oynayabilirsin eski yani maxpayne gibi gta sa vc gibi gibi

L

legend50

Active Member
Reaction score
4
kral yani diğer donanımlarada bağlı yani ekran kartın ramın yuksekde bide işlemcin i5 yeniyse olur

S

Selyk

Prince Of Darkness
Super Moderator
Reaction score
1,643
Açık konuşmak gerekirse, i5 2.nesil bir işlemciniz var ekran kartınız ne olursa olsun Valorant bir işlemci oyunudur ve bu ile çok akıcı bir performans alamasınız. Farklı oyunlarda ise yine aynı şekil bir durum söz konusu olur. İnternete bulunan şu Turbox, Sinerji gibi markalardan mı aldınız bu sistemi ?

tam modelini bilmiyorum 1.5gb 2gb arası bir şey
Model diyor kaç GB olduğunu sormuyor. Başlat kısmına dxdiag yazarak öğrenebilirsiniz modelini.

R

RCwertz

Super Member
Reaction score
49
bende aynı işlemciyi kullanıyorum fps oyunları oynayacaksan orta fps lerde rahat oynarsın bakımlarını yaptırtıp 👌

E

erwnars

Active Member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda 12 gb ram ddr3 i5 2400 işlemci 2 gb ekran kartı var hangi oyunlarda kaç fps alırım tahmini
bende aynı işlemciyi kullanıyorum fps oyunları oynayacaksan orta fps lerde rahat oynarsın bakımlarını yaptırtıp 👌

ddr3 se sıkıntı knk ddr4 iş görüyorda ddr3 eski kaldı bildiğim kadarıyla

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom