The PASHA
Super Member
- Topics
- 6
- Reaction score
- 22
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere En Basit Hesap Çalma Yöntemini Göstereceğim.
Öncelikle Bize Gereken Kali Linux işletim sistemi. eğer Sizde Yoksa ya da kurulu değilse Sanal Makine ile kuruluma
Bu Linkten Ulaşabilirsiniz.
1.Aşama
İNDİRME
Terminali Açıyoruz ve " git clone https://github.com/KasRoudra/PyPhisher.git " yazıyoruz. Dosyanın Klonlanmasını bekliyoruz.
" cd PyPhisher " yazarak Klasöre Giriyoruz.
Girdikten Sonra Diğer Gerekli Dosyaları İndirmek İçin " pip3 install -r files/requirements.txt " yazıyoruz ve bekliyoruz.
(Bu Bölüm İnternet Hızınıza Göre Değişiklik Gösterebilir)
2. Aşama
GİRİŞ
Ve İndirdiğimiz Dosyayı Python Şeklinde Açıyoruz. " python3 pyphisher.py " Ve Çıkan Sorulara n cevabı veriyoruz.
Gelen Sekmede 5 Yazıyoruz. Gelen İlk Soruya N cevabı veriyoruz.
Ardından Gelen 2 Soruya da Enter Tuşuna Basıp Geçiyoruz.
3. Aşama
GELİŞME
Gelen Soruya Özel Url İster iseniz Y yazıp devam edebilirsiniz. Size Kalmış
Özelleştirme İçin Y Harfine Bastıktan Sonra İnstagram.com yazabilirsiniz.
Daha Sonra 2. Url Kısmını Özelleştirmeniz Gerekiyor. Yani Oltayı Atacağınız Kişiye Göre Değiştirebilirsiniz.
Örneğin;
reels olacağını düşünmesini istediğimden içine reels koydum. Şüphesini daha da çok azaltmak için kendi instagram adresimi yazdım.
Ve Enter Tuşuna Bastım
Şüphesini Daha Da Azaltmak İçin Link Kısaltma Kullanabilirsiniz. Kodu ctrl+shift+c kombinasyonu ile kopyaladım. Ve Tarayıcıda Açtım.
Örnek Kullanıcı Adı Girdim
Son Aşama
SONUÇ
Ve Bana Girdiğim Değerleri verdi. Not Defterine Kaydetti.
UYARILAR!!!
CTRL+C Uygulamayı Sonlandır.
CTRL+SHİFT+C Seçili Dosyayı ya da yazıyı kopyalar
CTRL+SHİFT+V Seçili Dosyayı ya da yazıyı yapıştırır
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Elimden Geldiğince Anlattım. Destek İçin Beğenmeniz Yeterli.
TEŞEKKÜRLER...
Öncelikle Bize Gereken Kali Linux işletim sistemi. eğer Sizde Yoksa ya da kurulu değilse Sanal Makine ile kuruluma
Bu Linkten Ulaşabilirsiniz.
1.Aşama
İNDİRME
Terminali Açıyoruz ve " git clone https://github.com/KasRoudra/PyPhisher.git " yazıyoruz. Dosyanın Klonlanmasını bekliyoruz.
" cd PyPhisher " yazarak Klasöre Giriyoruz.
Girdikten Sonra Diğer Gerekli Dosyaları İndirmek İçin " pip3 install -r files/requirements.txt " yazıyoruz ve bekliyoruz.
(Bu Bölüm İnternet Hızınıza Göre Değişiklik Gösterebilir)
2. Aşama
GİRİŞ
Ve İndirdiğimiz Dosyayı Python Şeklinde Açıyoruz. " python3 pyphisher.py " Ve Çıkan Sorulara n cevabı veriyoruz.
Gelen Sekmede 5 Yazıyoruz. Gelen İlk Soruya N cevabı veriyoruz.
Ardından Gelen 2 Soruya da Enter Tuşuna Basıp Geçiyoruz.
3. Aşama
GELİŞME
Gelen Soruya Özel Url İster iseniz Y yazıp devam edebilirsiniz. Size Kalmış
Özelleştirme İçin Y Harfine Bastıktan Sonra İnstagram.com yazabilirsiniz.
Daha Sonra 2. Url Kısmını Özelleştirmeniz Gerekiyor. Yani Oltayı Atacağınız Kişiye Göre Değiştirebilirsiniz.
Örneğin;
reels olacağını düşünmesini istediğimden içine reels koydum. Şüphesini daha da çok azaltmak için kendi instagram adresimi yazdım.
Ve Enter Tuşuna Bastım
Şüphesini Daha Da Azaltmak İçin Link Kısaltma Kullanabilirsiniz. Kodu ctrl+shift+c kombinasyonu ile kopyaladım. Ve Tarayıcıda Açtım.
Örnek Kullanıcı Adı Girdim
Son Aşama
SONUÇ
Ve Bana Girdiğim Değerleri verdi. Not Defterine Kaydetti.
UYARILAR!!!
CTRL+C Uygulamayı Sonlandır.
CTRL+SHİFT+C Seçili Dosyayı ya da yazıyı kopyalar
CTRL+SHİFT+V Seçili Dosyayı ya da yazıyı yapıştırır
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Elimden Geldiğince Anlattım. Destek İçin Beğenmeniz Yeterli.
TEŞEKKÜRLER...
Attachments
Last edited by a moderator: