✔💥İnstagram Hesabı Çalmak (Ele Geçirmek) ✔💥

zento

Ultra Member
Konular
38
kanka ben 2019 dan beridir bu yöntem tavsiyesi bence artık bilmeyen kimse düz alan adı ve ücretsiz host ile bir tane script buluyorsunuz ve hepsini birleştirip kurbanınıza instagrammış gibi sm çekiyorsunuz sosyal mühendislik orası sizin hayal gücünüzde kalmış bir şey her yerde işte bu yontem ile kurbanınız sahte instagram sc size giriş yapıyor ve siz de txt ya da php ye gelen kullanıcı adı ve şifreyi içeriden giriş yapıyorsunuz bir nevi kandırmaca ben bu yöntem ile 471 bin takipçili bir indialı bir hesap düşürmüştüm ama sizin şansınıza ne gelir bilemem ve hesabı aldıktan sonra da e posta ve telefon numarasını değiştirin hesaba çift faktör ekleyin ve yaklaşık 1 gün boyunca hesabı dondurun ki hesabın sahibi geri almamasın istediği kadar uğraşsın hesap kapalı gibi dursun ama siz sonra istediğiniz zaman hesaba giriş yapıp dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz dediğim gibi sosyal mühendisliğinizin iyi olması gerekiyor dm basmayı bilmiyorsanız hesap çalmayı da unutun benden size bu kadar bilgi yeter :D