H
Merhabalar Arkadaşlar Bu gün Sizlere Forex Dolandırıcılığın İnstagram Üzerinden Nasıl Yapılacağından Bahsedeceğim
Önce İnsanlara Karşı Güven Kazanmış Bir Kişi Seçiyoruz Ve Hesabını Çalıyoruz (Hesabı Çalmak İçin Konuma Bakabilirsiniz)
Hesabı Sağlama (Tamamen Şahsın Geri Alamayacağı Şekilde) Ayarlıyoruz
Ve Forex Dekontumuzu Paylaşıyoruz
Dekontu Çalınan Hesaba Göre Ayarlıyoruz
Size Canlı Örneğimi Göstereyim
Açık Hat İle whatsapp'a Çekiyoruz
Ve İşin Vergi Kısmına Geliyoruz Arkadaşlar Bu Kısım Sizin Sosyal Mühendisliğinize Kalmış
Bu İş İçin Kendinize Bir Kartçı Ayarlıyorsunuz(Bir Banka Kartı Sahibi )
Giriş Ücreti 3 Bin TL Alarak Vergiye Giriyorsunuz
Size Vergi Kısmından Ufak Bahsedeyim
Efendim Şirketimiz Yurt Dışı Bir Kuruluş Olduğu İçin Sizden 10 Bin Tl (Miktar Size Kalmış) Vergi Almak Zorundayız Aksi Taktirde Bu İşlem Gerçekleştirilmez İse Para Transferi İptal Olucaktır
10 Bin TL Attığını Var Sayalım
1. Kalem Başarılı
2. Kaleme Geçiyoruz Efendim Açıklama Kısmı Hatalı Diyerek Tekrar İsteyin
3. 4. Kalem Böyle Devam Ediyorsunuz
Arkadaşlar Bu İşin Cezası Maximum 1 Ay Ben Buradan Baya Gelir Elde Ettim Sizlerle Paylaşmak İstedim
CİN#3107Önce İnsanlara Karşı Güven Kazanmış Bir Kişi Seçiyoruz Ve Hesabını Çalıyoruz (Hesabı Çalmak İçin Konuma Bakabilirsiniz)
Hesabı Sağlama (Tamamen Şahsın Geri Alamayacağı Şekilde) Ayarlıyoruz
Ve Forex Dekontumuzu Paylaşıyoruz
Dekontu Çalınan Hesaba Göre Ayarlıyoruz
Size Canlı Örneğimi Göstereyim
Açık Hat İle whatsapp'a Çekiyoruz
Ve İşin Vergi Kısmına Geliyoruz Arkadaşlar Bu Kısım Sizin Sosyal Mühendisliğinize Kalmış
Bu İş İçin Kendinize Bir Kartçı Ayarlıyorsunuz(Bir Banka Kartı Sahibi )
Giriş Ücreti 3 Bin TL Alarak Vergiye Giriyorsunuz
Size Vergi Kısmından Ufak Bahsedeyim
Efendim Şirketimiz Yurt Dışı Bir Kuruluş Olduğu İçin Sizden 10 Bin Tl (Miktar Size Kalmış) Vergi Almak Zorundayız Aksi Taktirde Bu İşlem Gerçekleştirilmez İse Para Transferi İptal Olucaktır
10 Bin TL Attığını Var Sayalım
1. Kalem Başarılı
2. Kaleme Geçiyoruz Efendim Açıklama Kısmı Hatalı Diyerek Tekrar İsteyin
3. 4. Kalem Böyle Devam Ediyorsunuz
Arkadaşlar Bu İşin Cezası Maximum 1 Ay Ben Buradan Baya Gelir Elde Ettim Sizlerle Paylaşmak İstedim