C
- Reaction score
- 68
Instagramda toplu fotoğraf indirmek istiyorum bir sayfanın yardımcı olabilecek var mı
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
Tamam teşekkür ederimŞuanda ben bilmiyorum aratıp bulmaya çalışacağım bulursam haber veririm.
Bunu yaptım ama fotoğrafların neredeyse yarısı başka uzantılarda çıkıyo ve fotoğrafları görüntüleyemiyorumHiç öyle ekstra bir siteye veya uygulamaya gerek yok. Doğrudan Chrome, Firefox,Edge gibi tarayıcınız ile bir instagram kullanıcısının tüm fotoğraflarını indirebilirsiniz. Tabi hesap gizli olmamak koşuluyla.
1- instagram'a web üzerinden giriş yapın: instagram.com
2- instagram kullanıcısının profiline gidin.
3- Mesela indirilecek resimlerin instagram profili şu olsun https://www.instagram.com/xhxxx
Gönderiler / Posts bölümünde sayfanın en altına inin. Siz indikçe instagram fotoğrafları yükleyecektir.
4- Sayfanın en altına gelince boş bir yerde sağ tuşla tıklayın.
5- Açılan menüden Farklı kaydet seçin. 6- Masaüstüne bir klasör açın ve oraya kaydetmesini isteyin.
7- Bütün instagram fotoğrafları C:\Users\muratpc\Desktop\insta tes\xhxxx • Instagram fotoğrafları ve videoları_files gibi bir klasöre kayıt edilecektir.
Herhangi bir sorun olduğunda sorabilirsin
-ThePersica