İnternetten nasıl para kazanabilirim ?

efefurkan

Super Member
Konular
11
arkadaşlar merhaba evde bos bos oturuyorum sermayemde yok nasıl para kazanabilirim legal veya illegal ? lütfen bilenler yazsın bilmeyenler mesaj kasmak için yazmasın boşuna saçma saçma şeyler.

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Bence hiç illegal yollarla uğraşma. Legal olarak ise: youtuber, twitch, bitcoin, özel ders verme, blogger, web tasarımı, yazılım. Dahası var araştırabilirsin. Aklıma bu kadarı geliyor. Ama sana tavsiyem şu: Benim gibi SOC Analisti olabilirsin. Hem evden işin olur. Hem de parası da iyi. İlk zamanlar bayağı meşakkatli olsa bile zamanla meyvesini alacaksın. Bu devirde 12 ila 18 saat çalışılmaz. Bunu da eklemek istedim. Yukarı da yazdığım yasal yollar ile internetten para kazanabilirsin. Ama hemen zırt diye olacak diye bir kaide yok. İstersen bunları yaparken yanında da SOC eğitimi alabilirsin. Zamanını boşa geçirmemiş olursun. Bunu bir hobi olarak düşün. Belki ilerledikçe daha çok hoşuna gidecek ve SOC alanında bir kariyer sahibi olabilirsin.

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Konular
17
  1. Freelance Çalışma: Yeteneklerinize uygun işler bulmak için freelance platformlarına göz atın. Örneğin, yazı yazma, grafik tasarım, web geliştirme gibi alanlarda becerilere sahipseniz, bu platformlarda iş bulabilirsiniz.
  2. Dijital Pazarlama: İnternet üzerinden ürün veya hizmetlerinizi pazarlayarak gelir elde edebilirsiniz. Sosyal medya platformlarını, blogları veya kendi web sitenizi kullanarak ürünlerinizi tanıtabilirsiniz.
  3. Online Eğitim: Bir konuda uzmanlaştıysanız, çevrimiçi dersler veya eğitim materyalleri oluşturarak para kazanabilirsiniz. Udemy, Coursera gibi platformlara kurslarınızı yükleyebilirsiniz.
  4. Satış Ortaklığı: Başkalarının ürünlerini pazarlayarak komisyon kazanabilirsiniz. Amazon gibi büyük perakende sitelerinin satış ortaklığı programlarına katılabilirsiniz.
  5. Danışmanlık Hizmetleri: Belirli bir alanda uzmanlığınız varsa, danışmanlık hizmetleri sunarak gelir elde edebilirsiniz. İşletme, pazarlama, finans gibi alanlarda danışmanlık yapabilirsiniz.
  6. İşe Alım ve Yönlendirme: Yeteneklerinizi veya networkünüzü kullanarak insanları işe alımla ilgili yardım veya yönlendirme sağlayabilirsiniz. Bu, iş arayanlarla işverenler arasında bir aracılık rolü oynamak anlamına gelebilir.
  7. İkinci El Eşya Satışı: Artık kullanmadığınız eşyalarınızı satmak için çevrimiçi platformları veya garaj satışlarını kullanabilirsiniz.
Bu legal yolları deneyerek ve yeteneklerinizi değerlendirerek para kazanabilirsiniz. Unutmayın, uzun vadeli ve sürdürülebilir bir gelir elde etmek için sabır ve çaba gerekebilir.

efefurkan

Super Member
Konular
11
  1. Freelance Çalışma: Yeteneklerinize uygun işler bulmak için freelance platformlarına göz atın. Örneğin, yazı yazma, grafik tasarım, web geliştirme gibi alanlarda becerilere sahipseniz, bu platformlarda iş bulabilirsiniz.
  2. Dijital Pazarlama: İnternet üzerinden ürün veya hizmetlerinizi pazarlayarak gelir elde edebilirsiniz. Sosyal medya platformlarını, blogları veya kendi web sitenizi kullanarak ürünlerinizi tanıtabilirsiniz.
  3. Online Eğitim: Bir konuda uzmanlaştıysanız, çevrimiçi dersler veya eğitim materyalleri oluşturarak para kazanabilirsiniz. Udemy, Coursera gibi platformlara kurslarınızı yükleyebilirsiniz.
  4. Satış Ortaklığı: Başkalarının ürünlerini pazarlayarak komisyon kazanabilirsiniz. Amazon gibi büyük perakende sitelerinin satış ortaklığı programlarına katılabilirsiniz.
  5. Danışmanlık Hizmetleri: Belirli bir alanda uzmanlığınız varsa, danışmanlık hizmetleri sunarak gelir elde edebilirsiniz. İşletme, pazarlama, finans gibi alanlarda danışmanlık yapabilirsiniz.
  6. İşe Alım ve Yönlendirme: Yeteneklerinizi veya networkünüzü kullanarak insanları işe alımla ilgili yardım veya yönlendirme sağlayabilirsiniz. Bu, iş arayanlarla işverenler arasında bir aracılık rolü oynamak anlamına gelebilir.
  7. İkinci El Eşya Satışı: Artık kullanmadığınız eşyalarınızı satmak için çevrimiçi platformları veya garaj satışlarını kullanabilirsiniz.
Bu legal yolları deneyerek ve yeteneklerinizi değerlendirerek para kazanabilirsiniz. Unutmayın, uzun vadeli ve sürdürülebilir bir gelir elde etmek için sabır ve çaba gerekebilir.
Kankam aynısı gogle de var be kopyalayıp atmışsın yinede sağol

BlackDynamit

Confirmed Memb.
Konular
7
tek önerebilceğim site benim kullandığım eğitim video ları çekiyom genelde https://www.dailymotion.com/tr bu gibi sitelere video yükleyip para kazanabilirsin youtube gibi abone sartı zart zurt istemez çok güzel bi video platformu https://www.dailymotion.com/Black_Dynamite ha bide ek bilgi o izlediğin film siteleri ve dizi seyler dailmotin bağlı dailmotin yüklüyorlar sonra video link özel yapıp sitelerine atıyorlar ordan izleyende dailmotin izliyor aynı ve hem site kurucusu hem reklam ads hemde bide üstüne video ile para kırıyor

Attractive19

Confirmed Memb.
Konular
5
telegram ifşa grubu açmayı düşünüyordum bi aralar acaba sıfırdan açan var mı nasıl yapılır mı merak ediyorum

loladamhile

Super Member
Konular
8
sistemin güzelse twich veya kick de yayın açabilirsin elinde herhangi bir semayen varsa yüksek izlenen bir yayıncıdan rica edebilirsin para karşılığında

twars31

Member
anket sitelerine kayıt olabilirsin uygulama indirtip puan veriyo bazı siteler kripto para olarak ödeme yapıyolar

krmkpln

Active Member
Konular
1
öncelikle youtube git mrbeastin popular bir vidyosunu al. sonra git opus clibe yükle sonra istediğin platformda paylaş