B
Merhabalar B450M S2H anakartım tpm 2.0 aktif olduğu halde Riot vanguard hata veriyor
biosumu güncelledikten sonra yaptı
biosumu güncelledikten sonra yaptı
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
biosu güncelledikten sonra hata almaya başladım hwid ban yedim 4 ay biosu güncelle dediler ve tpm 2.0 hatası aldımMerhaba,
Riot Vanguard hata veriyorsa ve TPM 2.0 aktif olduğunu doğruladıysanız, bu sorunun BIOS güncellemesiyle ilgisi olmayabilir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
- Riot Vanguard'ın en son sürümünü yükleyin. Vanguard'ın en son sürümünün bilgisayarınızın donanımı ve işletim sistemi ile uyumlu olduğundan emin olun.
- TPM 2.0'nın doğru bir şekilde yapılandırıldığından emin olun. TPM 2.0'nın doğru bir şekilde yapılandırıldığını doğrulamak için bilgisayarınızın BIOS'unda TPM'yi etkinleştirin ve Windows ayarlarından da TPM'nin etkinleştirildiğinden emin olun.
- Riot Vanguard'ın güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin. Vanguard'ın güvenlik duvarınız tarafından engellenmediğinden emin olun. Vanguard'ın güvenlik duvarınızda yer alması ve etkin olduğundan emin olmak için güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin.
- Riot Vanguard'ı yönetici olarak çalıştırın. Vanguard'ın yönetici haklarına ihtiyaç duyabileceğinden emin olun. Vanguard'ı yönetici olarak çalıştırmak için, uygulamaya sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
Umarım bu adımlar Riot Vanguard hata sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Ancak, sorun hala devam ediyorsa, Riot Games destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerek başka çözüm yolu bilmiyorum.
(Cevabımdan bir yeri alıp kopyalayıp yapıştıran reportlancaktır)
Bilmiyorum dostum o zaman. Daha bilgili birinden yardım almak için beklebiosu güncelledikten sonra hata almaya başladım hwid ban yedim 4 ay biosu güncelle dediler ve tpm 2.0 hatası aldım