Metin 2 hilesi

Areskuthan12

Super Member
Konular
12
Öncelikle merhaba, umarım konuyu doğru kategoride açmışımdır. Her neyse hilenin çoğu özelliği sıkıntısız çalışıyor ancak yeniden doğma özelliği çalışmıyor ayrıca auto pick özelliği de biraz sıkıntılı. Bir de hilenin işlevli olabilmesi için otomatik metin kesme gibi bir özelliğin gelmesi gerekiyor bence. Bizim belirlediğimiz güzergahta seyrederken yakın çevresindeki metinleri kesen ve bizim belirlediğimiz itemleri toplayan bir özellik.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Not: ch değiştirme olayını ya ben çözemedim veya o da sıkıntılı

salokalo21

Active Member
selam dostum bende yapboz botu var işini görücekse özelden iletişime geçebilirsin veya form açabilirim istek üzerine

benkım21

Confirmed Memb.
otomatık kendı saldırmıyo calısmıyo bıde hıle acıkken depoyu şifre gıremıyorum cok sey eksık zoom yok guzel vurmuyo 99 levellım canavarları zor kesıyo ben daha fazla yazmak ıstemıyorum tsk ederm

maykamca

Ultra Member
Konular
25
ch değiştirme ben kullandığımda da sıkıntılıydı, fakat item toplama konusunda şöyle söyleyebilirim panelin kelime anahtarı sıkıntılı biraz sYzYn balığı yazıyor mesela sazan yerine yani toplamak istediğin değil toplamak istemediğin itemleri işaretlemen lazım fakat onu yaparken sıkıntı olabiliyor her alanda hangi item düşüyorsa istemediklerini tek tek işaretlemen lazım

benkım21

Confirmed Memb.
ch değiştirme ben kullandığımda da sıkıntılıydı, fakat item toplama konusunda şöyle söyleyebilirim panelin kelime anahtarı sıkıntılı biraz sYzYn balığı yazıyor mesela sazan yerine yani toplamak istediğin değil toplamak istemediğin itemleri işaretlemen lazım fakat onu yaparken sıkıntı olabiliyor her alanda hangi item düşüyorsa istemediklerini tek tek işaretlemen lazım
haklısın bazı itemlerı zor buluyorum 2 cı gunceleme gelmeden ıyıdı hızlıydı ben sadece yang topluyorum bazende wuzi ama guncelemden sonra bozuldu 3 kadar bekledım guncelenmedı hala hıle