TheBasrol Ultra Member Katılım 24 Ara 2021 Konular 13 Mesajlar 320 Çözümler 1 Tepkime puanı 17 26 Ocak 2024 #1 Bence metin 2 hile katagorisine mobware hack gelmeli siz ne düşünüyorsunuz ?
yusufcnk Active Member Katılım 22 Nis 2020 Konular 1 Mesajlar 39 Tepkime puanı 2 27 Ocak 2024 #11 tayfun54' Alıntı: ben burdaki balık botunu çook kullandım hiçbirşey olmadı valla ayrıca 30 hesap açmıyorum en fazla 4 veya 5 tanesini aynı anda bota bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... ben taze ban yedim ya 2-3 gün önce tek hesap. Oyla 0 Downvote
tayfun54' Alıntı: ben burdaki balık botunu çook kullandım hiçbirşey olmadı valla ayrıca 30 hesap açmıyorum en fazla 4 veya 5 tanesini aynı anda bota bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... ben taze ban yedim ya 2-3 gün önce tek hesap.
maykamca Ultra Member Katılım 21 Tem 2023 Konular 25 Mesajlar 337 Tepkime puanı 38 Yaş 25 Konum Kudüs 30 Ocak 2024 #12 güncel hiledeki balık botunu kullandım ban yemedim, ek olarak 7x in damage arttırılsa daha iyi olabilir Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 30 Ocak 2024 maykamca' Alıntı: güncel hiledeki balık botunu kullandım ban yemedim, ek olarak 7x in damage arttırılsa daha iyi olabilir Genişletmek için tıkla ... ve ben user geldiğinde oto change server yapamıyorum onun ayarını bilen de yardımcı olabilir mi Oyla 0 Downvote
güncel hiledeki balık botunu kullandım ban yemedim, ek olarak 7x in damage arttırılsa daha iyi olabilir Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 30 Ocak 2024 maykamca' Alıntı: güncel hiledeki balık botunu kullandım ban yemedim, ek olarak 7x in damage arttırılsa daha iyi olabilir Genişletmek için tıkla ... ve ben user geldiğinde oto change server yapamıyorum onun ayarını bilen de yardımcı olabilir mi