Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
burada verilen hilede injector kullanması gerekmıyor sanırım içinde kendisi yapılandırılmış ve oyundan atıyor bilen varmı neden atıyor hile ayarları verbilcek varmı bıcakcı ninja veya kılıccı?
Oyundan atması seninle ilgili bir problem. İnternet kaynaklı olduğunu düşünüyorum, düzgün ayar yap abartmadan. Ara sıra bizdede atıyor ama çok nadir yani auto login açık olunca problem olmuyor. Ayarları çok uçurduysan kıs biraz
Oyundan atması seninle ilgili bir problem. İnternet kaynaklı olduğunu düşünüyorum, düzgün ayar yap abartmadan. Ara sıra bizdede atıyor ama çok nadir yani auto login açık olunca problem olmuyor. Ayarları çok uçurduysan kıs biraz
Hocam auto login dediğin gibi oyun atınca güzel oluyor fakat bazı zamanlarda komple client şak diye kapanıyor dengesiz yaşıyorum bu durumu bazen çok sık oluyor bazen hiç olmuyor ve olduğu zamanlarda genel olarak aktif kullanırken değilde portallarden geçerken yada ışınlanma veyahutta oyuna ilk girdiği anda bu durumun müsebbide net mi acaba ?Hileyi yüklerken belirttiğiniz bütün yan programlarıda yükledim halbuki işletim sistemim win10 bu arada win8 de bu durumu aşırı fazla yaşadım win10 yükselltim sorun kısmen çözüldü ama sebebinide merak ediyorum teşekkür ederim.