Minecraft Hileli Client

Lycosidae

Member
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır hile kullanan biri olup neredeyse bütün minecraft hilelerini biliyorum. Ve korkmayın ban yemezsiniz. Yani sunucu uçamazsın dediği zaman uçmaya çalışırsanız yerisiniz tabi. Ama bu hileli clientların içerisinde esp, aimbot, bow aimbot, kill aura, no fall, jesus, no push, no slow vb. gibi niceleri var. 1. Clientımızın ismi İmpact Client. Tamamen virüssüzdür. 2B2T gibi anarşi sunucularında kullanılan en yaygın hile var ya ahanda bu o. Client sadece premiumlu hesaplarda çalışıyor arkadaşlar. Ve 1.12.2 - 1.15 arasında clientları var. Yani kolaylıkla anarşi sunucularında ve bedwars gibi oyunlarda kullanabilirsiniz. Clientı kurunca shifte basın ve panel açılsın. 2. Clientımız ise Future client. Dünyanın en iyi hilesi olarak geçer ama paralıdır. İmpact ile aralarındaki fark optimizasyonu daha iyi olması ve bir tık daha fazla hile barındaırması.3. Client ise Aristois client. Bu clientın virüssüz olduğunu hatırlıyorum. 1.12 den itibaren her sürüm için hali var. Üstelik kendi kendine sürekli bug fix yapıyor. Ücretsizdir. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum yasak değilse yazarsınız linkleri koyarım