Biliyorum ekran kartı rx580 8 GB ekran kartı ekleyeceğimmining için ekran kartının sağlam olması lazım ve ne kdr fazla olursa o kadar çok kazandırır
mesela youtube de videolar var aylık sağlam para kaldıran var adamlar 20 30 bin tl basıo ekran kartına aylık 500 dolar mı ne kazanıor daha fazla hatta ekran kartlarını topladıkları için ondan bu kadar değerlendilerBiliyorum ekran kartı rx580 8 GB ekran kartı ekleyeceğim
Mesela 2 ekran kartı aylık ne verirmesela youtube de videolar var aylık sağlam para kaldıran var adamlar 20 30 bin tl basıo ekran kartına aylık 500 dolar mı ne kazanıor daha fazla hatta ekran kartlarını topladıkları için ondan bu kadar değerlendiler
2 az verir sen 5 yap onuMesela 2 ekran kartı aylık ne verir
Paramız olsa ekran kartı alsaydık telefonu satarak alıyorum 2 ekran kartı aylık ne verir?2 az verir sen 5 yap onu
Valla elektrik giderlerini felanda sayarsak cebine pek birsey kalmayabilirParamız olsa ekran kartı alsaydık telefonu satarak alıyorum 2 ekran kartı aylık ne verir?
Kaçak bağlantısıValla elektrik giderlerini felanda sayarsak cebine pek birsey kalmayabilir
Kaçak cekersen donunu bas kanka bu iseKaçak bağlantısı![]()