Multi Theft Auto (MTA:SA) araç sağlamlaştırma

RagnarX

Ultra Member
Konular
7
Merhaba. MTA da özellikle destruction derby sunucuları için araç sağlamlaştırma hilesi, taktiği arıyorum. Oyunun birçok açığı kapatıldı fakat hâlâ oyunu temiz oynamayan birçok oyuncu mevcut. Mesela, oyunda DD modunda arabayla birine çarparken arabanın itiş gücünü, aracın ağırlığını, verdiği hasarı arttıran şeyler yapılıyor. Aracın handı bile değiştirilebiliyor. Örneğin birisi bir araca çarptığında arabanın o an ağırlaşması için sanırım programdan bir tuşa bind atıyorlar ve o tuşa basarak o an programı (exe vb.) kullanıyorlar. Açıkçası bu gibi programların ne olduğunu, bunları nasıl yapabilirim merak ediyorum. Artık gerekirse para bile vereceğim, yeter ki öğreneyim. Eğer bildiğiniz herhangi bir program, yazılım vb. şeyler varsa paylaşırsanız mutlu olurum.

FWxKOCAKBY

Super Member
Konular
1
Kral Böyle Hileler Youtube'da Mevcut Ama Dikkat Ederek Kullanmanı Tavsiye Ederim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BEĞENİRSENİZ SEVİNİRİM <3

1695376595592.gif

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
Valla buna benzer hileyi en son 14 yıl önce kullanmıştım. O zaman samp da oynardık tabi. Senin dediğin hile bende vardı. Arkadan arabayla vurdukları zaman. Benim araba yerimden kıpırdamaz aksine vuran kişi takla atıyordu. Hatta en güzel özelliği mod menusu vardı. "R" tuşuna bastığım an ışık hızı gibi bir hızlanması vardı arabanın. Bana çarpan kişiye bir koyuyordum. Taaa öbür haritaya uçuyordu arabası :D Aha bak hatırladım. Hilenin ismi sobeit. Lakin günümüzde artık çalışmıyor.

RagnarX

Ultra Member
Konular
7
Valla buna benzer hileyi en son 14 yıl önce kullanmıştım. O zaman samp da oynardık tabi. Senin dediğin hile bende vardı. Arkadan arabayla vurdukları zaman. Benim araba yerimden kıpırdamaz aksine vuran kişi takla atıyordu. Hatta en güzel özelliği mod menusu vardı. "R" tuşuna bastığım an ışık hızı gibi bir hızlanması vardı arabanın. Bana çarpan kişiye bir koyuyordum. Taaa öbür haritaya uçuyordu arabası :D Aha bak hatırladım. Hilenin ismi sobeit. Lakin günümüzde artık çalışmıyor.

Anladım. Değiştirilmiş GTA:SA dosyalarını MTA'da nasıl kullanabilirim acaba, bir bilginiz var mı? Şu an çok ihtiyacım var bu bilgiye. Oyun değişmiş dosyaların kullanımını engelliyor.

IceFROZEN

Confirmed Memb.
ben yaptım sunucudan uzaklaştırıldım