Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
bunları nerden örenebilirimPhyton c++ c# başka soru
senini bildigin bir kanal varsa yazarmısınKodlama öğretebilecek veya yatdımcı olabiliecek birsi veya youtube kanalı bilen varsa yardımcı olabilir mi
ama nerden örene bilirim yardımcı olabilirmisinönce bi programlama dili öğrenmelisin phytonla başlayabilirsin iyi bir başlangıç olr
tesekürler knka ben daha yeni başladım aslında başladım denmez ama inşalah başarırımBu basit bir işlem değildir. Bir oyunda hile kodlamak istiyorsanız, becerilerinizin haricinde oyuna da hakim olmanız gerekiyor. Yani daha çok yolunuz var. En basitinden ve temelinden C, C++, Python, Java Script gibi yazılım dillerini öğrenmen gerekiyor.
eyw knkamyazılım dili öğrenerek kodlayabilirsin. hileler genellikle c# ve c++ ile kodlanıyor