A
Dostlar telefonuma surekli doğrulama kodlari geliyor, numaram yol geçen hanı oldu. çin tinderinden tutun taylandlı sitelerden bile doğrulama kodları geliyor. Var midir bi çözümü ??
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
bomber olsa aynı anda surekli gelir. biri belli ki doğrulama yapıyor uzerımden. kullanan adam hakkını verıyor yanisms bomber yemiş olabilirsin
en sonunda o olacak ama acaba kapatmadan da bi çözümü olabilir mi diye dusunuyorumİstersen hattını kapat veya telefon numaranı değiş.
Sadece yabanci degil, türk sitelerinden de doğrulama geliyor ama çoğunlukla yabancı. Olabilir yani, mantıklıYabancı numaralardan gelen mesajları engelleyebilirsin.
Bencede böyle yap yada boşver rahatsız etmeyin modunu aç aramalarda da favori kişilerimi seç tanıdığın kişileri favori olarak kaydet oldu bitti şahsen ben böyle kullanıyorumİstersen hattını kapat veya telefon numaranı değiş.
Zaten rahatsız etmeyinde kullanıyorum genelde, hatta uzun suredir telefonu elime alamıyorum bile fakat telefonumun baskası tarafından aracı olarak kullanılması rahatsız edici. Ve numaram temp no olarak kullanılıyorsa diğer mesajlarım da okunuyordur diye tahmin ediyorum. en kısası numara değiştirmek.Bencede böyle yap yada boşver rahatsız etmeyin modunu aç aramalarda da favori kişilerimi seç tanıdığın kişileri favori olarak kaydet oldu bitti şahsen ben böyle kullanıyorum
Telefonu sıfırladınmı hiç peki?Zaten rahatsız etmeyinde kullanıyorum genelde, hatta uzun suredir telefonu elime alamıyorum bile fakat telefonumun baskası tarafından aracı olarak kullanılması rahatsız edici. Ve numaram temp no olarak kullanılıyorsa diğer mesajlarım da okunuyordur diye tahmin ediyorum. en kısası numara değiştirmek.