offset hakkında yardım

rynthx

Super Member
Topics
5
Reaction score
14
bir oyunda offsetleri buldum ama nasıl koda dökeceğimi bilmiyorum mesela checkbox a tik atıldığında değeri 1 olsun tik geri çekildiğinde değeri 0 olsun bunu naısl yapabilirim? osderdanın assault cube örneğine baktım az birşey anladım ama pek yararı olmadı yardımcı olabilecek varmı?

Osderda

>.....
Admin
Topics
47
Solutions
797
Reaction score
5,275
Website
yalcin.pvp9.net
Benim projemde bunu yapabilirsin. Bulduğun offseti projeden değiştirerek yapabilirsin. Projede aradığın her şey var. Kurcalaman lazım. Ayrı bir konu açarak kolay yola erişemezsin.

rynthx

Super Member
Topics
5
Reaction score
14
Benim projemde bunu yapabilirsin. Bulduğun offseti projeden değiştirerek yapabilirsin. Projede aradığın her şey var. Kurcalaman lazım. Ayrı bir konu açarak kolay yola erişemezsin.
tamamdır teşekkürler

rynthx

Super Member
Topics
5
Reaction score
14
peki bir şey sorucam mesela ddnet diye bir oyun var biliyorsan baya eski bi oyun ve açık kaynak kodlu. mesela bu oyunda aimbot yapmak için bir oyuncuyu nasıl tanımlatabilirim programa tam anlatamadım ama