R
- Reaction score
- 13
Youtube de Videolar ürete bilceğimiz kalıcı bir dost arıyoruz katılmak isteyen varsa discord adını atsın mesaj göndercem
Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
sıkıntı deyilbana ulaşsana edit işiyle uğraştım bir dönem edit kliplerinin linkini atayım düşünürsen yapalım amatör seviyesindeyim ahım şahım bilgim yok ekle
level 999 giant#0001
teknoloji kanalı teknoloji ile alakalı her şey ola bilir atıyom bir uygulama tanırımı veya bir windows lite işletim sistemi felan filanNerde oturuyorsun kanka ve ne videosu
dostum yaşın bir önemi yok önemli olan işlemi ama olsun genede söylim 16yas kac kankim adın ne
pc donanımları konusuda bilgiliyim istersen yardımcı olabilirimteknoloji kanalı teknoloji ile alakalı her şey ola bilir atıyom bir uygulama tanırımı veya bir windows lite işletim sistemi felan filan
bana video ceke bilcek veya icerik fikri konuşa bilceğim veya edit yapmayı bilen yani arada susuyom oralara jumm cut yapa bilcek insanlar lazım eğer öyle biri varsa dc eklesin RdrnDio#5218pc donanımları konusuda bilgiliyim istersen yardımcı olabilirim