Osderda Valorant Cheat Öneri

Qmam2

Confirmed Memb.
Konular
5
Hocam, öncelikle yaptığın/ yaptığınız hile güzel olmuş ve yararlı bir hile oyuncularımız adına. Ancak, şöyle bir durum var ki: Hile içerisinde sadece esp'nin olması, bir tık kötü olmuş. Gene de en iyisini siz bilirsiniz lakin bu hilenin içerisine legit bir şekilde triggerbot ekleyebilirsiniz, ha forumda var kardeşim neden ekleyelim diyorsanız, forumdakiler doğru dürüst çalışmıyor. Şu devirde zaten dürüstçe adam gibi hile paylaşan insanlar da yok bazı insanlar dışında. Her neyse, dediğim gibi, triggerbot ekleyebilirsiniz, triggerbotun dışında, aimbot da gelebilir. Bu hilede, geliştirdiğiniz hilede, legit aimbot ve rage aimbot olarak 2ye ayrılabilir gelecek aimbot sistemi. Bunun dışında, esp hilesi daha güncelleştirilip güzelleştirilebilir, hani mesela kafa hizasına bir çizgi koyarsınız, sadece esp oynayacaklar, kafa hizasında aimi tutarak oynarlar gibisinden bunu zaten siz genişletirsiniz. Yani güncelleştirebilirsiniz espyi'de.

Moderatör tarafında düzenlendi:

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
knk valorant hesap banın yanınca cihaz banıda attıran bir oyun hileden dolayı legit bir şekilde esp kullanman sana yeterde artar

jusqi

Moderator
Konular
5
Öncelikle öneriniz için teşekkürler @Qmam2 ,
Hilemizde zaten Aimbot özelliği bulunmaktadır fakat hilemiz foruma gelecek yeni güncelleme süresi uzadığı için kısa süreliğine kısıtlı özelliklerle sunulmuş bir hiledir. Hilenin Full halinde zaten Aimbot kullanılabilir olacaktır ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Aimbotlu hilenin tam halini bizzat kendim test ettim. Diğer yönden de sadece kafayı çizdirmek istiyorsanız esp head özelliğini açabilirsiniz. İyi forumlar

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
Öncelikle öneriniz için teşekkürler @Qmam2 ,
Hilemizde zaten Aimbot özelliği bulunmaktadır fakat hilemiz foruma gelecek yeni güncelleme süresi uzadığı için kısa süreliğine kısıtlı özelliklerle sunulmuş bir hiledir. Hilenin Full halinde zaten Aimbot kullanılabilir olacaktır ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Aimbotlu hilenin tam halini bizzat kendim test ettim. Diğer yönden de sadece kafayı çizdirmek istiyorsanız esp head özelliğini açabilirsiniz. İyi forumlar
biz ne zaman test ediyoruz ? .d

Ardanujen787

Super Member
Konular
17
triggerbot şuanlık gereksiz gibi çünkü hilenin tam halinde aimbot mevcuttur

Raizenx

Ultra Member
Konular
37
Aimbot gerek var mı ki spoofer bulmak zor dolandırıcı çok fazla diğer türlü hile kolay fix yer bence esp en güzeli legit oyna geç diğer türlü fix ve ban yeriz

_V_

Ultra Member
Konular
13
Arkadaslar kullansanızda kullanmasanızda legıt oynamanızla alakalı eger legıt oynamassanız esp dende ban yersınız yıyen bırcok arkadas mevcut oyunu ben hıleyım dıye bagıra bagıra bellı ede ede oynarsanız 3. paartı bır yazılım gozukmese bıle ıncelemeler sonucu ban yersınız burdakı amac legıt oynuyarak oyun zevkınızı artırmak. İyi forumlar ^^

Worqian

Confirmed Memb.
Konular
7
knk bu site hariç hiç bi valorant hilesine güvenilmez ve kullanılmaz ban yedirtir direk