oynamaya oyun bulamamak

D

discodephje

Deux ex machina
Super Member
Reaction score
11
Artık her oyun birbirine benziyor. Eskiden bir oyun çıkınca acayip hypeyla çıkardı. (pubg, apex legend, lost ark, new world vs.) Artık böyle oyunlar çıkmıyor single player oyunlar çıkıyor fakat grafikler neredeyse aynı istisnalar olsa da hikayeler ilgi çekici değil. Yıllarca beklenen cs2 bile yeterince heyecan yaratmadı. Pc alırken şunu oynarım bunu yaparım diye düşünürdüm aldım kullanıyorum hiç düşündüğüm gibi olmadı oynama oyun bulamıyorum. Herhangi bi oyunu açıyorum 15 dakika sonra sıkılıp çıkıyorum. Neden böyle oluyor gerçekten enterasan.

S

Sawi

Ultra Member
Reaction score
317
Bendede aynı durum var önceden Her türlü oyunu oynadrım önüme ne gelirse şimdi artık bi oyunu oynamak için benim bi 5 saat aralıksız oynayıp kendimi zorlamam gerekiyor yoksa o oyuna bağlanamıyorum

S

suayip_aura

Şupi
Confirmed Memb.
Reaction score
14
beyin artık aynı oyun,tarz ve hikayeye alıştığından dolayı belirli oyunları oynarken canınızın yavaş yavaş sıkıldığını görürsünüz. fakat daha farklı bir oyun oynarsanız zamanla beyin o hikayeye,stratejiye alışacaktır ve oynadığınız oyun daha zevkli hale gelecektir

X

Xrean

Confirmed Memb.
Reaction score
7
Deceit indirin knk steamde ücretsiz oyuncu kitlesi az toxic değiller zaman geçirmelik güzel oyun

D

discodephje

Deux ex machina
Super Member
Reaction score
11
Deceit indirin knk steamde ücretsiz oyuncu kitlesi az toxic değiller zaman geçirmelik güzel oyun
hiç oynamadım gameplayine baktım fena değil indiriyorum

M

maykamca

Super Member
Reaction score
27
Katılıyorum usta ben de bulamıyorum, steam dolar yaptığından beri özellikle bulamıyorum :D
rdr2 istiyorum

B

berkantuylu

Recep In The House
Confirmed Memb.
Reaction score
4
hotline miami tarzı oyunlara sardım artık valla ya çok daha zevkli geliyor

M

mkps128

Confirmed Memb.
Reaction score
4
artık hiçbbir oyun eskisi gibi sarmıyo çünkü büyüdük :/

T

trgfte12

Super Member
Reaction score
3
bendede öyle ya hep aynı oyunlar o yüzden eskiden oynadığım kaliteli oyunlara geri başladım wolftü zulu gibi eskisi kadar zevk vermesede hep aynı şeyi oynamaktan iyidir

S

Shain

Confirmed Memb.
Reaction score
11
Oyunlar oynuyorsun fakat istediğin oyunu oynamıyorsun daha doğrusu oynadığın oyundan zevk almıyorsun bunun sebebi de kendini bu konuda keşfetmemiş olman. Ne tür oyunları severek oynadığını ne tür oyunlarda daha fazla vakit geçirdiğini keşfetmen ve bulman gerekiyor böylece hangi oyunu oynayacağını bilirsin.

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom