oynamaya oyun bulamamak

Discodephje

Deux ex machina
Ultra Member
Topics
15
Reaction score
22
Artık her oyun birbirine benziyor. Eskiden bir oyun çıkınca acayip hypeyla çıkardı. (pubg, apex legend, lost ark, new world vs.) Artık böyle oyunlar çıkmıyor single player oyunlar çıkıyor fakat grafikler neredeyse aynı istisnalar olsa da hikayeler ilgi çekici değil. Yıllarca beklenen cs2 bile yeterince heyecan yaratmadı. Pc alırken şunu oynarım bunu yaparım diye düşünürdüm aldım kullanıyorum hiç düşündüğüm gibi olmadı oynama oyun bulamıyorum. Herhangi bi oyunu açıyorum 15 dakika sonra sıkılıp çıkıyorum. Neden böyle oluyor gerçekten enterasan.

Sawi

Ultra Member
Topics
17
Reaction score
359
Bendede aynı durum var önceden Her türlü oyunu oynadrım önüme ne gelirse şimdi artık bi oyunu oynamak için benim bi 5 saat aralıksız oynayıp kendimi zorlamam gerekiyor yoksa o oyuna bağlanamıyorum

suayip_aura

Şupi
Confirmed Memb.
Topics
6
Reaction score
16
beyin artık aynı oyun,tarz ve hikayeye alıştığından dolayı belirli oyunları oynarken canınızın yavaş yavaş sıkıldığını görürsünüz. fakat daha farklı bir oyun oynarsanız zamanla beyin o hikayeye,stratejiye alışacaktır ve oynadığınız oyun daha zevkli hale gelecektir

Xrean

Confirmed Memb.
Topics
15
Reaction score
9
Deceit indirin knk steamde ücretsiz oyuncu kitlesi az toxic değiller zaman geçirmelik güzel oyun

maykamca

Ultra Member
Topics
20
Reaction score
36
Katılıyorum usta ben de bulamıyorum, steam dolar yaptığından beri özellikle bulamıyorum :D
rdr2 istiyorum

berkantuylu

Recep In The House
Confirmed Memb.
Topics
3
Reaction score
4
hotline miami tarzı oyunlara sardım artık valla ya çok daha zevkli geliyor

mkps128

Confirmed Memb.
Topics
15
Reaction score
4
artık hiçbbir oyun eskisi gibi sarmıyo çünkü büyüdük :/

trgfte12

Super Member
Topics
1
Reaction score
3
bendede öyle ya hep aynı oyunlar o yüzden eskiden oynadığım kaliteli oyunlara geri başladım wolftü zula gibi eskisi kadar zevk vermesede hep aynı şeyi oynamaktan iyidir

Shain

Super Member
Topics
1
Reaction score
11
Oyunlar oynuyorsun fakat istediğin oyunu oynamıyorsun daha doğrusu oynadığın oyundan zevk almıyorsun bunun sebebi de kendini bu konuda keşfetmemiş olman. Ne tür oyunları severek oynadığını ne tür oyunlarda daha fazla vakit geçirdiğini keşfetmen ve bulman gerekiyor böylece hangi oyunu oynayacağını bilirsin.