oyunlarda siyah ekran alma

M

mehmetcanYT

Super Member
Reaction score
133
merhaba cs2 de siyah ekran almaya başladım son 1-2 haftadır ve fortnite, pubg oyunu çöküyor 1-2 haftadır bu durum böyle bütün grafik sürücülerim virüs programı devre dışı windows güncel başta harddisk den dolayı yapıyor zannediyordum ama c ye yükleyince onda da yapıyo yardımcı olursanız sevinirim.
sistem:
gtx 1060 3gb
amd ryzen 1500x
msi b450m pro
16gb ram
Post automatically merged by the system:

bütün grafik sürücülerim güncel*

T

tiace1

Confirmed Memb.
Reaction score
8
ssd ve hdd birlikte kullanıyorsan hdd yi çıkarmanı öneriyorum. bu sorunla karşılaşan bir çok arkadaşıma önce ssd ile hdd aynı anda kullanıp kullanmadığını, kullanıyorsa eğer hdd yi çıkarıp sadece ssd kullanmasını söylüyorum sorun büyük oranda çözülmüş oluyor. bir diğer sorun ise tamamen siyah ekran alan sorunlara karşıt ram e bağlı olabiliyor. sadece oyunlardan siyah ekran sorunu alıyorsan hdd den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. son olarak ekleyeyim ssd ye sahip değilsen ve hdd kullanıyorsan sıfır bir hdd alabilirsin ama imkanın varsa sana önerim ssd kullanman olacaktır. karşılaştığım anlık siyah ekran sorunlarının çoğu depolamadan kaynaklandığını gördüm. denemekte fayda var.

M

mehmetcanYT

Super Member
Reaction score
133
ssd ve hdd birlikte kullanıyorsan hdd yi çıkarmanı öneriyorum. bu sorunla karşılaşan bir çok arkadaşıma önce ssd ile hdd aynı anda kullanıp kullanmadığını, kullanıyorsa eğer hdd yi çıkarıp sadece ssd kullanmasını söylüyorum sorun büyük oranda çözülmüş oluyor. bir diğer sorun ise tamamen siyah ekran alan sorunlara karşıt ram e bağlı olabiliyor. sadece oyunlardan siyah ekran sorunu alıyorsan hdd den kaynaklı olduğunu düşünüyorum. son olarak ekleyeyim ssd ye sahip değilsen ve hdd kullanıyorsan sıfır bir hdd alabilirsin ama imkanın varsa sana önerim ssd kullanman olacaktır. karşılaştığım anlık siyah ekran sorunlarının çoğu depolamadan kaynaklandığını gördüm. denemekte fayda var.
hdd yi çıkarıp denedim sorunum çözülmedi hdd çalışıyor lolu problemsiz bi şekilde açıyor

N

nurhak4485

Confirmed Memb.
Reaction score
1
hileyi açınca öyle bir sorunla karşılaşıyorsan tam pencere veya pencere modunda oyunu açmanı öneririm belki düzelebilir

Y

yorleq

Active Member
Reaction score
0
bence format benimkide yapıyordu format yada ram artırımı tercih etim ben simdi sıkıntı yok

D

Diablood63

Confirmed Memb.
Reaction score
1
kanka ram yada ekran kartı arızalanıyordur anlıyorsan bir kontrol etmeni veya bilen birisine göstermeni tavsiye ederim

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom