Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
Bilgisayarımı sıfırladım ve son kurulumları yaparken bu bilgisayarı kim kullanacak kısmına isim giriyorum ve ondan sonra parola koyuyorum ve en son bu hesap için güvenlik soruları seçiyorum seçtikten sonra bir dakika bekleyin diye böyle bir hatayla karşılaştım nasıl çözebiliriz diye bir şey sorucaktım 3 kere daha denedim düzeldi galiba.knk ne hatası alıyosun
insalah düzelmiştir knkBilgisayarımı sıfırladım ve son kurulumları yaparken bu bilgisayarı kim kullanacak kısmına isim giriyorum ve ondan sonra parola koyuyorum ve en son bu hesap için güvenlik soruları seçiyorum seçtikten sonra bir dakika bekleyin diye böyle bir hatayla karşılaştım nasıl çözebiliriz diye bir şey sorucaktım 3 kere daha denedim düzeldi galiba.
Yanlış yazmışım toparlıyorum cümleyi:Bilgisayarımı sıfırladım ve son kurulumları yaparken bu bilgisayarı kim kullanacak kısmına isim giriyorum ve ondan sonra parola koyuyorum ve en son bu hesap için güvenlik soruları seçiyorum seçtikten sonra bir dakika bekleyin diye böyle bir hatayla karşılaştım nasıl çözebiliriz diye bir şey sorucaktım 3 kere daha denedim düzeldi galiba.
Eyw kanka düzelmezse yardım edeceğinden hiç şüphem yok .)insalah düzelmiştir knk
tamam kankamYanlış yazmışım toparlıyorum cümleyi:
Bilgisayarımı sıfırladım ve son kurulumları yaparken bu bilgisayarı kim kullanacak kısmına isim giriyorum ve ondan sonra parola koyuyorum ve en son bu hesap için 3 tane güvenlik sorulasu seçiyorum seçtikten sonra bir dakika bekleyin diye bir yazı geliyor ekrana bekledikten sonra resimdeki sayfaya geri atıp bir sorun oluştu diyor böyle sorucaktım 3 kere daha yapmayı denedim düzeldi galiba.
Post automatically merged by the system:
Eyw kanka düzelmezse yardım edeceğinden hiç şüphem yok .)
Yanlış yazmışım toparlıyorum cümleyi:
Bilgisayarımı sıfırladım ve son kurulumları yaparken bu bilgisayarı kim kullanacak kısmına isim giriyorum ve ondan sonra parola koyuyorum ve en son bu hesap için 3 tane güvenlik sorulasu seçiyorum seçtikten sonra bir dakika bekleyin diye bir yazı geliyor ekrana bekledikten sonra resimdeki sayfaya geri atıp bir sorun oluştu diyor böyle sorucaktım 3 kere daha yapmayı denedim düzeldi galiba.
eyw dostum her türlü yardımcı oluruz sıkntı olurusaYanlış yazmışım toparlıyorum cümleyi:
iyi iyi çözmüşsünSorun kendiliğinden düzeldi rica etsem konuyu kapatabilir misiniz?