PC yok çöktü komple

H

hxmburgxr

Super Member
Reaction score
7
Arkadaşlar bilgisayar komple gitti kaspersky antivirus yükledim sonra tara dedim virüsü hatalar falan verdi pek okuyamadım. kapama tuşundan kapanmıyor klavyeden hiçbir şey basılmıyor laptop sakın bana saçma sapan şeyler demeyin ekran kartı resetle falan klavyede hiçbir şey çalışmıyor ctrl alt del dahil resim de bıraktım mouse oynuyor sadece17068951354211569141753411605383.jpg

T

TAHABGX

Ultra Member
Reaction score
106
Merhaba anladığım kadarıyla bilgisayarınız Kaspersky Antivirus taraması sonrasında açılmamaya başladı ve klavye çalışmıyor. Bu durumda yapabileceğiniz birkaç şey var. İlk olarak, bilgisayarınızı güvenli modda açmayı deneyebilirsiniz. Güvenli modda açmak için bilgisayarınızı kapatın ve tekrar açarken F8 tuşuna basılı tutun. Daha sonra, Güvenli Mod seçeneğini seçin ve bilgisayarınızın açılmasını bekleyin. Eğer bilgisayarınız güvenli modda açılırsa, sorununuzun nedeni muhtemelen bir yazılım hatasıdır. Bu durumda, bilgisayarınızı birkaç gün öncesine geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Geri yükleme işlemi için Başlat menüsünden Aksesuarlar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme’yi seçin ve talimatları izleyin.

Eğer bilgisayarınız güvenli modda bile açılmıyorsa, sorununuzun nedeni muhtemelen bir donanım hatasıdır. Bu durumda, bilgisayarınızı bir teknisyene götürmeniz gerekebilir.

H

hxmburgxr

Super Member
Reaction score
7
arkadaşlar hallettim bir şekilde nasıl halletiğimi açıklayayım şimdi benim bilgisayar monster laptop olduğu için kapama düğmesi var ona bi 5 saniye basılı tutanca bilgisayar kapanıyor kapadım sonra açtım bir daha en son kaspersky yüklemiştim o duruyo zararlı bir yazılım bulduk dedi sonra bende kaldır dedim bir daha yeniden başlattı falan sonra oturumumu kapatmamı istedi kapattım geri açtım ondan sonra cmd açıp "sfc /scannow" komutunu kullandım bir şey bulamadı ondan sonra kaspersky dan da temizledim virüsleri bi kere daha restart bitti bu kadar

K

kaya3321

Member
Reaction score
0
arkadaşlar hallettim bir şekilde nasıl halletiğimi açıklayayım şimdi benim bilgisayar monster laptop olduğu için kapama düğmesi var ona bi 5 saniye basılı tutanca bilgisayar kapanıyor kapadım sonra açtım bir daha en son kaspersky yüklemiştim o duruyo zararlı bir yazılım bulduk dedi sonra bende kaldır dedim bir daha yeniden başlattı falan sonra oturumumu kapatmamı istedi kapattım geri açtım ondan sonra cmd açıp "sfc /scannow" komutunu kullandım bir şey bulamadı ondan sonra kaspersky dan da temizledim virüsleri bi kere daha restart bitti bu kadar
çözdüysen ne güzel

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom