PiyadeKomandosu nasıl olabilirim ?

sadey

Confirmed Memb.
Topics
14
Reaction score
13
Hocam merhaba iyi günler ,
8.sınıftayım ilerde PiyadeKomandosu olmak istiyorum
Piyade komandosu olmak için ne yapabilirim , hangi okulları okumalıyım
Hangi liseye gitmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim kafamdaki soruları cevaplandırmak istiyorum.

kayraqewqeqw

Confirmed Memb.
Reaction score
2
öncelikle iyi bir fiziğin olması lazım iyi tertibli düzenli olman lazım boyunun uzun ve kas yapman lazım kas yapmasan bile kilonun olmamaısı lazmgözlüğünün olmaması laızm eğer varsa çizdir ameliyatlı yerinin olamamsı lazım çok belirgin olamayacak şekilde bende 8: sınıfım sol bacağımda kist var iyi huylu geçe biliyorum ben mesela ama kötü huylu olsa geçemem o yüzden bunlar gerekli

RealBoy

Confirmed Memb.
Topics
5
Reaction score
30
okuduğun lise önemli değil hocam msü sınavına girersin 12. sınıfta eğer kazanamazsan asker olduktan sonra arkende kalınabiliyor diye biliyorum.

Rowsxd

Legend Member
Topics
10
Solutions
7
Reaction score
178
öncelikle iyi bir fiziğin olması lazım iyi tertibli düzenli olman lazım boyunun uzun ve kas yapman lazım kas yapmasan bile kilonun olmamaısı lazmgözlüğünün olmaması laızm eğer varsa çizdir ameliyatlı yerinin olamamsı lazım çok belirgin olamayacak şekilde bende 8: sınıfım sol bacağımda kist var iyi huylu geçe biliyorum ben mesela ama kötü huylu olsa geçemem o yüzden bunlar gerekli
ameliyata bişe demiyolar abartma

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
2
Reaction score
107
Askerden geleli 1 ay oldu. S1 yazıhanesindeydim. Rütbelilerin bir arada olduğu yer. Astsubayından tut Yüzbaşısına kadar. Orada sohbetimin iyi olduğu P.Ast.K.Bçvş vardı. Kendisi takım komutanımdı. Senin benzer sorduğun soruları sordum, dediği şu. Pişmanlık dedi. Her yiğidin harcı değil dedi, bir sürü arkadaşımı gözlerimin önünde vuruluşunu şehit oluşunu izledim dedi. Aldığım bröveler ödülden ziyade geçmişteki acılarımı hatırlatıyor dedi. (Ama kime sorsan vatan millet Sakarya derler dedi.) Parantez içine aldığım yerde ki diyalog; Normalde böyle konuşması yasakmış kendisinden duyduğuma göre. Yani sonuç olarak gitmediği operasyon kalmamış. Adamcağız bezmiş artık. Asker psikolojisi bambaşkadır. Er'inden tut rütbelisine kadar. Kontrol edilmezse sonucu hoş olmayan şeylerle karşılaşılabilir. Bence tekrar düşün derim.

walwadex33

Super Member
Topics
18
Reaction score
11
öncelikle fiziken hazır olman gerekli daha sonra psikolojinin iyi olması lazım

sadey

Confirmed Memb.
Topics
14
Reaction score
13
Askerden geleli 1 ay oldu. S1 yazıhanesindeydim. Rütbelilerin bir arada olduğu yer. Astsubayından tut Yüzbaşısına kadar. Orada sohbetimin iyi olduğu P.Ast.K.Bçvş vardı. Kendisi takım komutanımdı. Senin benzer sorduğun soruları sordum, dediği şu. Pişmanlık dedi. Her yiğidin harcı değil dedi, bir sürü arkadaşımı gözlerimin önünde vuruluşunu şehit oluşunu izledim dedi. Aldığım bröveler ödülden ziyade geçmişteki acılarımı hatırlatıyor dedi. (Ama kime sorsan vatan millet Sakarya derler dedi.) Parantez içine aldığım yerde ki diyalog; Normalde böyle konuşması yasakmış kendisinden duyduğuma göre. Yani sonuç olarak gitmediği operasyon kalmamış. Adamcağız bezmiş artık. Asker psikolojisi bambaşkadır. Er'inden tut rütbelisine kadar. Kontrol edilmezse sonucu hoş olmayan şeylerle karşılaşılabilir. Bence tekrar düşün derim.
Sağolun hocam.

sadey

Confirmed Memb.
Topics
14
Reaction score
13
knk daha yaşın küçükmüş ileride zaten isteklerin falan hep degişiyor bende doktor olmak istiyordum sıan iletişimciyim çok degisiyor yani isteklerin falan
Sağol kral .

skidlamer

Confirmed Memb.
Topics
9
Reaction score
424
Dostum açık konuşalım bu zamanda torpilli olman gerek fakat kollarında veya vicudunda faça izi,daha önceden hiçbir sicilin yoksa,boyun kilon fiziğin yerindeyse,ateşli makinalardan anlıyorsan olabilirsin.