Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Pubg Mobile Gameloop Hack (Soru)

C

Cruse

Super Member
Reaction score
171
Arkadaşlar PubgM Gameloop hack'i kullanacağım fakat ban yedirtiyor mu kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi? ona göre main hesabımda kullanacağım.
Windows 10 kullanıyorum, teşekkürler.

C

Cruse

Super Member
Reaction score
171
cok bellı etmeden oynarsan sıkıntı yok ama asırı bellı edersen yerısın
Hileyi kullandınız mı hocam deneyimlediniz mi?
eğer kullandıysanız ne zaman kullandınız hocam teşekkürler.

X

Xamp

lllllllllllll
Legend Member
Reaction score
2,957
Hocam, Hileyi daha önce kullanmaya çalışıp kullanamayan kişilerden biri de benim.
Zamanında hile kullanarak As kademesine yükselen bir kişi olarak konuşacağım ;
Main hesabında daha önce ban yedin mi? Eğer yediysen main hesabın da kullanma.
2 veya 3 adet hesabın olsun. Hepsinde düzenli olarak maç oynuyacaksın.
Main hesabın hiç ban yemedi diyelim. Hile kullanmaya başladın. Günlük maç sınırı: En fazla 4 veya 5.
Maçın bittiği halde yinede oynamak istiyorsan 2.Hesap aynı şekilde en fazla 3-5 arası maç.
(Maç sayısı ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur)
Hesabın daha önce hile kullanımından uyarı aldıysa yaklaşık olarak 1 hafta hesabına girme.
7/24 Hesabın gözetime alınıyor. Ters giden bir şey olursa anında banned.
Hocam, elinizden geldiği kadar legit oynayın. İnsanlar, Legit oynamayı çok yalnış anlıyorlar.

A

alknavsr

Confirmed Memb.
Reaction score
6
şuan 5.maça geçiyoruz arkadaşla beraber kullanıyoruz 1 hafta oldu ikimizde platin olduk belli etmeden oynadıgın sürece bu hile ban yedirtmiyor internetteki bircok free hileyi kullandık hepsi anında ban atıyor fakat rc hack sagolsun banlatmıyor ufak bir esp hilesi işini görür zaten burdan ekibe selamlar

X

xLuxry

Ultra Member
Reaction score
112
Dostum bence ana hesabında kullanma hile (onaylı üye sınırı vardı sanırsam) forumda çoğu herkez onaylı üye zaten herhangi bir zaman ban dalgası gelebilir.Eğer ana hesabında hile kullanmak istiyorsan arapların hile discordlarında yayıncı olarak free kaliteli hile kullanabilirsin iyi forumlar.

B

ByHuNTeR

Confirmed Memb.
Reaction score
1
main hesabını kullanma ban yemedim belli etmedim için hatta espyi adam akıllı kullanmadım main hesabında kullanma

O

Osderda

>.....
Admin
Reaction score
1,906
1 aya aşkın test amaçlı hileyi açıyorum, 4-5 el acımasız oynadığım da oldu, hesabım banlanmadı. siz ne olur ne olmaz hile olduğunuzu belli etmeyin. iyi forumlar.

Last edited:
X

xax_2300

Confirmed Memb.
Reaction score
3
1 aya aşkın test amaçlı hileyi açıyorum,m4-5 el acımasız oynadığım da oldu, hesabım banlanmadı. siz ne olur ne olmaz hile olduğunuzu belli etmeyin. iyi forumlar.
ben 2 gündür oynuyorum ama aim hillesi aktif değil esp de adamları çok net göstermiyo iskelet tarzı bşy olsa çok güzel olur 5 maç dereceli girdim şu ana kadar banlanmadım

A

ASADAKAS

Banned Member
Reaction score
0
Dostum bence ana hesabında kullanma hile (onaylı üye sınırı vardı sanırsam) forumda çoğu herkez onaylı üye zaten herhangi bir zaman ban dalgası gelebilir.Eğer ana hesabında hile kullanmak istiyorsan arapların hile discordlarında yayıncı olarak free kaliteli hile kullanabilirsin iyi forumlar.
örneklendirir misiniz?

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom