Python Üzerinden Color Aimbot Yapmak İstiyorum Hep Bir Hata Alıyorum!!!

karadam521

Confirmed Memb.
Topics
3
Reaction score
2
Merhabalar Ben Ne Kadar Color Aimbot Yapmayı Denesemde Chat-CPT ye sorsamda nafile bir türli yazdığım hiçbir kod çalışmadı ve çalışmamaya devam ediyor ama acaba python da mı sorun var dedim örnek olarak print("selam")
komudunu denedim en basit olarak o çalıştı acaba ben mi hata yapıyorum dedim yazılımla alakalı hiçbir hata yanlış eksikte gözükmedi. benim için örnek q tuşuna basılı tuttuğum zaman siyah olan herşeyin üstüne gelip tıklaması q tuşunu bıraktığım zaman ise mausenin siyah yere gelip sürekli tıklamasını durdurmam gerekiyor bide bunun belli başlı renk ayarları var ben renk oalrak kendimin ayarlayabilmesi için 0x0000 olarak istiyorum örnek veriyorum tabiki bu konular hakkında anlayan varsa bana çok basit bir color aimbot gönderebilirmi veya yazabilirmi. Çok Teşekkür Ederim.

FrostyTR_

Super Member
Topics
5
Reaction score
9
Valorant'ta MouseEvent Engelleniyor. Bu Sebepten Dolayı AHK veya Color Aimbot Kullanman Engelleniyor Olabilir.

karadam521

Confirmed Memb.
Topics
3
Reaction score
2
merhabalar bu konu ile ilgili kendi açmış olduğum konuya kendim cevap veriyorum color aimbot için mause kontrolü gerekmektedir bunun için şu pyautogui kütüphanesi renği algılamak için için se opencv kullanılmalı size örnek bir color aimbot örneğ ivericem ctrl tuşuna 1 kere basınca çalışacak bidaha basınca duracak bir kod python ile örnbek bir kod

import cv2
import pyautogui
import numpy as np
from pynput import keyboard
running = False
def on_key_release(key):
global running
try:
if key == keyboard.Key.ctrl_l or key == keyboard.Key.ctrl_r:
running = not running
except AttributeError:
pass
listener = keyboard.Listener(on_release=on_key_release)
listener.start()
def main():
while True:
if running:
screenshot = pyautogui.screenshot()
screenshot = cv2.cvtColor(np.array(screenshot), cv2.COLOR_RGB2BGR)
lower_red = np.array([0, 0, 255])
upper_red = np.array([0, 0, 255])
mask = cv2.inRange(screenshot, lower_red, upper_red)
if np.any(mask):
contours, _ = cv2.findContours(mask, cv2.RETR_EXTERNAL, cv2.CHAIN_APPROX_SIMPLE)
largest_contour = max(contours, key=cv2.contourArea)
moments = cv2.moments(largest_contour)
if moments["m00"] != 0:
cx = int(moments["m10"] / moments["m00"])
cy = int(moments["m01"] / moments["m00"])
pyautogui.moveTo(cx, cy)
if cv2.waitKey(1) & 0xFF == ord('q'):
break
else:
break
cv2.destroyAllWindows()
listener.stop()
if __name__ == "__main__":
main()

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Topics
2
Reaction score
0
Merhabalar Ben Ne Kadar Color Aimbot Yapmayı Denesemde Chat-CPT ye sorsamda nafile bir türli yazdığım hiçbir kod çalışmadı ve çalışmamaya devam ediyor ama acaba python da mı sorun var dedim örnek olarak print("selam")
komudunu denedim en basit olarak o çalıştı acaba ben mi hata yapıyorum dedim yazılımla alakalı hiçbir hata yanlış eksikte gözükmedi. benim için örnek q tuşuna basılı tuttuğum zaman siyah olan herşeyin üstüne gelip tıklaması q tuşunu bıraktığım zaman ise mausenin siyah yere gelip sürekli tıklamasını durdurmam gerekiyor bide bunun belli başlı renk ayarları var ben renk oalrak kendimin ayarlayabilmesi için 0x0000 olarak istiyorum örnek veriyorum tabiki bu konular hakkında anlayan varsa bana çok basit bir color aimbot gönderebilirmi veya yazabilirmi. Çok Teşekkür Ederim.
Valorant'ta MouseEvent Engelleniyor
merhabalar bu konu ile ilgili kendi açmış olduğum konuya kendim cevap veriyorum color aimbot için mause kontrolü gerekmektedir bunun için şu pyautogui kütüphanesi renği algılamak için için se opencv kullanılmalı size örnek bir color aimbot örneğ ivericem ctrl tuşuna 1 kere basınca çalışacak bidaha basınca duracak bir kod python ile örnbek bir kod

import cv2
import pyautogui
import numpy as np
from pynput import keyboard
running = False
def on_key_release(key):
global running
try:
if key == keyboard.Key.ctrl_l or key == keyboard.Key.ctrl_r:
running = not running
except AttributeError:
pass
listener = keyboard.Listener(on_release=on_key_release)
listener.start()
def main():
while True:
if running:
screenshot = pyautogui.screenshot()
screenshot = cv2.cvtColor(np.array(screenshot), cv2.COLOR_RGB2BGR)
lower_red = np.array([0, 0, 255])
upper_red = np.array([0, 0, 255])
mask = cv2.inRange(screenshot, lower_red, upper_red)
if np.any(mask):
contours, _ = cv2.findContours(mask, cv2.RETR_EXTERNAL, cv2.CHAIN_APPROX_SIMPLE)
largest_contour = max(contours, key=cv2.contourArea)
moments = cv2.moments(largest_contour)
if moments["m00"] != 0:
cx = int(moments["m10"] / moments["m00"])
cy = int(moments["m01"] / moments["m00"])
pyautogui.moveTo(cx, cy)
break
else:
break
cv2.destroyAllWindows()
listener.stop()
if __name__ == "__main__":
main()