Ram satın almak istiyorum arkadaşlar yardım eder misiniz?

tcevelboys06

Confirmed Memb.
Konular
4
Arkadaşlar bende laptop var ve 4 GB hafızası içine gömülü yükseltmek için baktığımda DDR4 2133 yazıyor bilgi olarak 8 daha eklemek istiyorum verdiğim MHz altında bir ram alsam herhangi bir sıkıntı olurmu onu sormak istiyorum ve marka önerirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

iwystic

Veteran
Konular
290
Öncelikle 2133MHz RAM almanızı tavsiye ediyorum. Bundan daha az MHz RAM aldığınızda performans düşüşü yaşayabilirsiniz. Markaya gelecek olursak bu pek de önemli değildir ama Corsair, Kingston, Samsung gibi popüler markaları tercih edebilirsiniz.

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
Aynı model RAM takmanız daha sağlıklı olacaktır CPU-Z ile bunu öğrenebilirsiniz. MHz olayına gelirsek mevcut olandan daha düşük bir MHz hızı olan RAM modeli tercih ederseniz Mhz'de düşüş olacaktır buda performansı kötü etikler.

s1nqle

Super Member
Konular
5
aga ramler uyuşmayabilir belki. ram markan ve modelin neyse ona göre aynısından almanı tavsiye ederim onun dışında aynı özelliklere sahip ve uyumlu çalışacağını düşündüğün bir ram de alabilrisin.

duffy

Super Member
Konular
8
Kesinlikle 2133Mhz tavsiye ediyorum çünkü diğerlerinde gerek performans dusuklukleri vs. olabilir ve uyumlu olmayabilir mesela tanımayıp ramını sana sorunlar cıkartabilir.Paraya kıyıp aynı mhz de olan bir ram almalısın marka model sorucaksanda marka tavsiylerim su sekilde;
HyperX Savage ddr4,Kingston ValueRam KVR21N15s8/8,Samsung tercih edebilirsin (daha fazla model yazmaya erindim)