S
- Reaction score
- 19
Kek normalde ud ancak mesela ben oyunu açtım kekle beraber sonrasında 4 el oynadım sonrasında çıktım sonrasında tekrar gireceğim kek ile keki açıyorum driver unloaded , reloading diyor yüklerken. Bu yazı her geldiğinde oyundan max 2 . el ban yiyorum. İlk açtığımda sorun yok ancak driveri silip yüklediğinde oyun direk ban atıyor. Bunu nasıl çözeceğim ? Sizin çözme imkanınınız var mı ? Bu arada delaylı banın var falan diyecekler olursa ilk açtığımda 10 a yakın maç atıyorum sonra 1 saat ara veriyorum tekrar girdiğimde 2. el ban yiyorum zaten banımı falan kaldırabiliyorum yani orda sıkıntı yok.
Şimdilik bir çözüm buldum. Sizlede paylaşayım. Oyundan hileyle çıktıktan sonrasında tekrar rc hilesiyle girecekseniz girmeden önce PC'ye restart atın driver silinsin. Sonrasında tekrar açın direk driver loaded succesfully derse bu şekilde girin. Bu şekilde sorun çıkartmıyor sanırsam.
Şimdilik bir çözüm buldum. Sizlede paylaşayım. Oyundan hileyle çıktıktan sonrasında tekrar rc hilesiyle girecekseniz girmeden önce PC'ye restart atın driver silinsin. Sonrasında tekrar açın direk driver loaded succesfully derse bu şekilde girin. Bu şekilde sorun çıkartmıyor sanırsam.
Last edited: