aaTyskes
Super Member
- Konular
- 6
Reality Zulu Zamanlarından beri kullandığım s1te tabi ban yemeler olduğu için hesaplar değiştim tabi kısaca şöyle anlatayım uzun zaman sonra reality ekibi geri döndü diye seviniyorduk yılbaşına özel şeyler gelecek diye sevinirkende böyle premium olayları gelmesi reality ekibine pek yakıştıramadım ama haklarını arıcaklar tabi ki o konuda katılıyorum ama böyle yapılmamalıydı forum üyelerine deniliyordu biz ücretsiz veriyoruz ultra member rankı koyalım bi zahmet diye insanlara git piyasada ücretsiz böyle h1le bulamazsın biz veriyoruz tarzı yorumlar görmüştüm bunun üstüne demek istediğim reality şaşırttı kısaca uzun zamandır kullandığım bir s1te böyle premium valorant için geldiyse şuan sadece valorant için deselerde zamanla başka hileler içinde gelicek gelmicek deseler bile belli olmaz yani ultra member iyidi en azından insanlar ultra member yapabilmek için sitede aktif kalıyodu yorumlar kasıyodular en azından buda bi sitenin aktifliğini sağlıyodu şimdi yalan olmasın doğruya doğru Hani Reality Ekibinden İyice Tekrardan Bi Düşünmesini İsterim isim vermek gibi olmasın başka sitelerdede bu zamana kadar hiç premium tarzı hileler getiren bir site görmedik yılların emeklerini vermiş siteler var ama bu zamana kadar bir kere premium ile ilgili birşey yapmamış.... Düşüncelerinizi Öğrenmek İsterim - forum üyelerinden ve -reality ekibinden