RC Valorant Premium Hakkında Ön Görüş

aaTyskes

Super Member
Konular
6
Reality Zulu Zamanlarından beri kullandığım s1te tabi ban yemeler olduğu için hesaplar değiştim tabi kısaca şöyle anlatayım uzun zaman sonra reality ekibi geri döndü diye seviniyorduk yılbaşına özel şeyler gelecek diye sevinirkende böyle premium olayları gelmesi reality ekibine pek yakıştıramadım ama haklarını arıcaklar tabi ki o konuda katılıyorum ama böyle yapılmamalıydı forum üyelerine deniliyordu biz ücretsiz veriyoruz ultra member rankı koyalım bi zahmet diye insanlara git piyasada ücretsiz böyle h1le bulamazsın biz veriyoruz tarzı yorumlar görmüştüm bunun üstüne demek istediğim reality şaşırttı kısaca uzun zamandır kullandığım bir s1te böyle premium valorant için geldiyse şuan sadece valorant için deselerde zamanla başka hileler içinde gelicek gelmicek deseler bile belli olmaz yani ultra member iyidi en azından insanlar ultra member yapabilmek için sitede aktif kalıyodu yorumlar kasıyodular en azından buda bi sitenin aktifliğini sağlıyodu şimdi yalan olmasın doğruya doğru Hani Reality Ekibinden İyice Tekrardan Bi Düşünmesini İsterim isim vermek gibi olmasın başka sitelerdede bu zamana kadar hiç premium tarzı hileler getiren bir site görmedik yılların emeklerini vermiş siteler var ama bu zamana kadar bir kere premium ile ilgili birşey yapmamış.... Düşüncelerinizi Öğrenmek İsterim - forum üyelerinden ve -reality ekibinden

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
Bu değişiklik içeriklerimizin kalitesini artırmak ve platformumuzu daha sürdürülebilir hâle getirmek amacıyla alınmıştır. Çok özel ve özgün hilelerimizi ücretli hale getirmemize rağmen, ücretsiz içeriklerimiz kesilmeyecek ve her zaman değerli kullanıcılarımıza ücretsiz çözümler sunmaya devam edeceğiz. İyi forumlar.

aaTyskes

Super Member
Konular
6
tek premium değil mesela ultra member de kullanabilsin ultra member olmak zor gelen insanlar içinde premium member tagı yapılabilirdi...

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
tek premium değil mesela ultra member de kullanabilsin ultra member olmak zor gelen insanlar içinde premium member tagı yapılabilirdi...
Değişiklikler hakkındaki önerileriniz, değerlendirmeleriniz bizler için önemli. Geribildirimlerinizi esirgemeyin; belki ileride roller hakkında farklı bir karar kılınabilir, şimdilik bu çizgiden ilerleyeceğiz. İyi forumlar.

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
Değişiklikler hakkındaki önerileriniz, değerlendirmeleriniz bizler için önemli. Geribildirimlerinizi esirgemeyin; belki ileride roller hakkında farklı bir karar kılınabilir, şimdilik bu çizgiden ilerleyeceğiz. İyi forumlar.
kendisine katılıyorum site bence bu yüzden bile aktiflik kaybedebilir zaten bu hile sitenin beklenen bel kemiğiydi

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
sitemizin kalkınması için önemli adımdı. Arkada dönen bazı hususlar, premium üyeliğe geçiş gerektirdi. Maalesef şimdilik bu satış sisteminden devam edeceğiz. iyi forumlar

ahmetersss

Ultra Member
Konular
25
sitemizin kalkınması için önemli adımdı. Arkada dönen bazı hususlar, premium üyeliğe geçiş gerektirdi. Maalesef şimdilik bu satış sisteminden devam edeceğiz. iyi forumlar
hocam mesela gunluk gorevler olsa onları yapınca kullanabılsek hıleyı daha mantıklı degıl mı ucretlı uyelık alanlar gorev yapmadan hıleye erısebılsın fakat yapacagımız gorevler sıtenın kalkınması ıcın bır ucret getırısı saglasın sponsorluk vesaire olur

aaTyskes

Super Member
Konular
6
hocam mesela gunluk gorevler olsa onları yapınca kullanabılsek hıleyı daha mantıklı degıl mı ucretlı uyelık alanlar gorev yapmadan hıleye erısebılsın fakat yapacagımız gorevler sıtenın kalkınması ıcın bır ucret getırısı saglasın sponsorluk vesaire olur
kankam hani yanlış anlama ama günlük görevler tarzı şeyler gereksiz olur bana göre rc ekibide uğraşmak istemez böyle şeylerle