RCHostsFu*ers.exe Nedir?

SapphireIV

Active Member
Konular
1
Merhabalar loader ve hile gereği Anti virüslerin bu tarz yazılımları 3.parti program olarak görüp silmeye kalktığından haberdarım ancak RC Loader'in bu tarz bir dosya oluşturmasını anlayamadım. RC'nin host dosyalarıyla oynamasının başka bir deyişle neden HostFuc*er isimli bir uygulama oluşturduğunu anlayamadım cevaplarınızı bekliyorum. Tam olarak ne işe yarar ve ismi neden böyledir.
@Shiva

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7.2 KB · Görüntüleme: 100
Çözüm
Diğer güncellemede düzelecektir. Dosya tamamen temizdir. Neden %30 CPU kullandığını soracak olursan da while(true) kullanmasıdır. Loaderi açmak için RCHostsFucker.exe açıkken tekrar RealUI.exe'yi açın.

iwystic

Veteran
Konular
290
Diğer güncellemede düzelecektir. Dosya tamamen temizdir. Neden %30 CPU kullandığını soracak olursan da while(true) kullanmasıdır. Loaderi açmak için RCHostsFucker.exe açıkken tekrar RealUI.exe'yi açın.

Çözüm

SapphireIV

Active Member
Konular
1
Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim. Host dosyasıyla oynama yaptığı için virüs olarak algılandığını gördüm ilk başta şüphelendim gereksiz buldum neden böyle bir şey olsun ki diye ancak sonrasından host dosyasını açtığımda farklı hile siteleri gördüm. Büyük ihtimalle sizlerden çalan, alıntı yapmadan hile paylaşan sitelere girildiğinde direkt RC'ye yönlendirilmesini sağlıyor ki bu da dosya ismini açıklıyor teşekkürler.

xr4zz3rs

Banned Member
Konular
17
Web sitesi
realitycheats.com
RCHostsFucker, sadece ve sadece başka platformların bize attığı engeli kaldırmaya yarıyor. Loader her açıldığında hosts dosyanı siliyor ve bize hosts atmaya çalışan çakal lamerlere hosts atıyor. Olay bundan ibaret...