Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
aynn haklısın knk ha bide gerçekten öyle bişey varsa loaderi silip tekrar yüklemeyi denesifrenizi/e-postanızı dogru yazdığınızdan emin olun hata vermesi imkansız
super memberım var yeni hesap açamamhata vermesi imkansız kk yeni hesap oluşturup yeniden yükle RealUI düzelicektir hata
direkt şifreyi yeniledikten sonra ctrl+c ctrl+v yaptım e postamı girerek yaptım kullanıcı adıyla denedim olmuyor lütfen dc den gelin çözelim bugün tekrar sil yükle yaptımLoader ve sitemiz senkronize eş zamanlı çalışmaktadır. Loaderi sitemizden indirdiğinize emin olun ve şifreyi yazarken büyük küçük harflere dikkat edin.
yeni oluşturmadım en az 6 7 ayı var hesabınYeni oluşturduysan olabilir o tarz hata
yükledim olmadıhata vermesi imkansız kk yeni hesap oluşturup yeniden yükle RealUI düzelicektir hata
knk başta dediğim gibi yaptım yaşifremi unutdum yap