Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.
hocam vpn kullanınca giriş yapılıor vpnsız gıremıyorum amarealui.app sitesinden RealUİ indirip kurun o sizin için tüm ayarlamaları yapacaktır. Bahsettiğim siteye de giriş yapamıyorsaniz dc sunucumuza gelip manuel indirme yapabilir yada İObit Unlocker programını indirip host temizlemesi yapabilirsiniz.
Siteye giriş yapamama sebebiniz farklı forumların Loaderini indirmeniz
RealUİ giriş yapmak istediğiniz de farklı bir foruma yönlendirme yapılıyor mu? Söylediğim yöntemleri uygulayıp tekrar geri dönüt sağlar mısınız?hocam vpn kullanınca giriş yapılıor vpnsız gıremıyorum ama
hocam realui indiriyorum fakat açılmıyor windows ayıklamayı tamamlayamıyor diyor açmıyorRealUİ giriş yapmak istediğiniz de farklı bir foruma yönlendirme yapılıyor mu? Söylediğim yöntemleri uygulayıp tekrar geri dönüt sağlar mısınız?
Rar dosyasından çıkarıp açmayı dener misiniz?hocam realui indiriyorum fakat açılmıyor windows ayıklamayı tamamlayamıyor diyor açmıyor