Reality cheats sorunları

balkanblbn

Active Member
Konular
10
1- Forumun kullanıcısı ve aktiflik oranı çok az diğer forumlara göre

2- Forumda rtx3050 li laptopa mükemmel sistem diyen adını sorsak onu bile bilemeyecek çocuklar var sırf mesaj kasmak için forumu kirletiyorlar

3- Forumda herkes hileler ile iglilendiğinden kimse konulara cevap yazmakla uğraşmıyor forumu çürütüyor.

4- Forum 2. madde de de belirttiğim gibi 30.000TL ye rtx 3060 gibi sistemler önerip boş yapanlara cezalar vermiyor.

5- Forum sadece hile üzerine kurulu olduğundan ilgi çekmiyor. cr4ck,method tarzı paylaşımlar yapılabilse daha verimli olabilir.

6- Sanırsam yönetici kadrosu kalabalık çok fazla yöneticiye rastlıyorum konuların altında (Emin değilim).

Bir yanlışım var ise altta tartışabiliriz aklıma geldikçe eklemeler yaparım.

eyupbaran45

Super Member
Konular
18
craftrise a girerken hileden hata alıyorum diyorum adam gelmiş son oyuncu güzel ona gir diyor cidden şu mesaj kasmak isteyenler forumu kirletiyor önceden güzel konular açılırdı faydalı konular şimdi naber nasılsın gibi saçma şeyler

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
1- Tam tersine daha aktif, sadece yeni getirdiğimiz sistemler ile(Beğeni zorunluğu vb.) biraz olsun forum rahatladı. Yoksa atılan mesajlara yetişemiyorduk bile, yeni gelecek olan güncellemeler ile birlikte bir denge sağlıcaz bu konuda.

2-Olabilir, açılan konuyu bilmediğim için bir şey diyemem ama uygun fiyatlı bir laptop arıyorsa RTX 3050 Tİ laptop gayet iyi bir alternatiftir.

3-Forumun temel amacı hileler üzerine olduğu için çoğunluğun böyle olması gayet normal. Konulara gerekli cevaplar veriliyor bazen gözden kaçanlar elbet olacaktır.

4-Bir konuya öneri yapan kişiye uyarı vermek çok ağır bir sistem olur, bizim amacımız sizi çok sıkmadan rahatça konulara mesaj yazmanız. Tabi saçmalayan, gereksiz öneriler yapan elbette olacaktır bunları rapor sistemi ile bize bildirirseniz kontrol edip işlem sağlarız.

5-Forumda sadece hileler mevcut değil, dediğiniz gibi tonlarca method konuları mevcut kategoriler gezip konulara bakarsanız bunları görebilirsiniz.

6-Yönetici kadromuz çokta büyük sayılmaz ama bu işi severek yaptığımız için çoğu konuda bizi görmeniz normal, yakında aramızda yeni kişilerde görmek isteyebiliriz.:kalppp:

balkanblbn

Active Member
Konular
10
1- Tam tersine daha aktif, sadece yeni getirdiğimiz sistemler ile(Beğeni zorunluğu vb.) biraz olsun forum rahatladı. Yoksa atılan mesajlara yetişemiyorduk bile, yeni gelecek olan güncellemeler ile birlikte bir denge sağlıcaz bu konuda.

2-Olabilir, açılan konuyu bilmediğim için bir şey diyemem ama uygun fiyatlı bir laptop arıyorsa RTX 3050 Tİ laptop gayet iyi bir alternatiftir.

3-Forumun temel amacı hileler üzerine olduğu için çoğunluğun böyle olması gayet normal. Konulara gerekli cevaplar veriliyor bazen gözden kaçanlar elbet olacaktır.

4-Bir konuya öneri yapan kişiye uyarı vermek çok ağır bir sistem olur, bizim amacımız sizi çok sıkmadan rahatça konulara mesaj yazmanız. Tabi saçmalayan, gereksiz öneriler yapan elbette olacaktır bunları rapor sistemi ile bize bildirirseniz kontrol edip işlem sağlarız.

5-Forumda sadece hileler mevcut değil, dediğiniz gibi tonlarca method konuları mevcut kategoriler gezip konulara bakarsanız bunları görebilirsiniz.

6-Yönetici kadromuz çokta büyük sayılmaz ama bu işi severek yaptığımız için çoğu konuda bizi görmeniz normal, yakında aramızda yeni kişilerde görmek isteyebiliriz.:kalppp:
1. cevabın olarak, bu forumun eski bir üyesi değilim diğer forumlara göre aktifliği az gördüm aslında potansiyelli bir forum.

2. cevabın olarak, rtx3050 laptop nekadar bütçe dostu olsa da mükemmel denebilecek bir sisteme okadar uzak ki fark anlatılamaz.

3. cevabın olarak, evet haklısın hile konulu fakat bu bir forum için bence sıkıntılıdır bence forumun iyiliği için youtube tarzı platformlara reklam geçilip (Reklamdan kastım cs2 hilesi ile gameplay atıp youtube da paylaşmak altına forum linki bırakmak) forumu büyütmek daha yararlı olabilir.

4. cevabın olarak, evet bu cezalar bazen ağır kaçabilir ama kullanıcıya yetkili ekip tarafından şunun denmesi lazım "Kardeşim bu konuyu bilmiyorsun bildiğin konulara yardım etmeye çalışırsan daha sağlıklı olur" bu tarz bir mesaj cezasız uyarı biçiminde geçilebilir.

5. cevabın olarak, evet varmış içinde çokça konuda mevcutmuş yeni gördüm benim hatam.