Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Realty Cheats - Güncelleme ( ÖZELLİKLE ADMİNLER BAKSIN )

P

Psenef

Super Member
Reaction score
375
Selamlar Ahali,
Adminler eğerki konuyu okuyorsanız teşekkürler :)

Öneri ve fikirlerim var bunları sizlerle paylaşmak istiyorum.

1 : FORUM
- Forum için yeni TİTLE (ünvanlar) getirilebilir

Örnek : 1 ay içerisinde 50 konu paylaş X adlı ünvanı veya profil rozeti kazan ( aylık görev gibi)
Örnek : 1 ay içerisinde 300 mesaja ulaş X adlı ünvan veya profil rozeti kazan ( aylık görev gibi)
Örnek : 7 Gün içerisinde 100 beğeniye ulaş X adlı ünvan veya profil rozeti kazan ( haftalık görev )

- Hem forum ve hemde discord sunucunuzda bulunan kişiler için profil rozeti (özel)
- Yılbaşında giriş yapan kullanıcılara özel profil rozeti

- Haftalık veya aylık olarak sezon sıralama seviye sistemi (Forum sıralaması)

Örnek : 1 Konu paylaş +10 puan
Örnek : 10 Mesaj oluştur +10 puan

Örnek : 20 Beğeni al +50 puan vb.
Not : Sezon sıralaması örnek aylık olarak gelir ve her sezon 1. olan kişiye o sezona ait profil rozeti verilir.
(veya daha baska birşey)

- Konu açma ünvanı
Örnek : 10 Konu aç Gold üye

Örnek : 20 Konu aç Premium üye
Örnek : 100 Konu aç Boss Üye vb...

Mevcut konu sayısı yükseldikçe ünvan olarak daha iyi ünvanlar kazanılmalı

2 : ReaIUI Loader

- Yeni hileler yeni projeler gelmeli maalesef ki sayısı az (BANA GÖRE)
- Loader ile ilgili aylık veya haftalık adminler tarafından düzenli konu açılmalı öneri ve şikayetler takip edilmelidir.
- Loader'de oyunun bilgisi hile özellikleri ve hile ile ilgili bilgilendirici metinler bulunmalıdır.
- Loader'de mevcut kullanılan hilelerin aylık veya haftalık seklinde forumda adminler tarafından konusu açılarak hile kullanan kisilerden hile özellikleri hakkında bilgi almalı öneri/sikayetleri göz önünde bulundurmalıdır.
(
Örnek : wolftü envanter hilesi ile ilgili 3-4 konu gördüm (bende konu açtım bunla ilgili) bunlar kullanıcıların talepleridir arz talep ne kadar iyi olursa o kadar etkileşim artar )
- Loaderin global olarak tanınması için loadet konseptinin geniş ve bir çok oyunda hilesinin olması çok büyük bir avantaj sağlıcaktır.

3 : Adminler ve yetkililer
- Forum içerisinde etkileşim zayıf,kullanıcıların actığı taleplere arada olsa yorum yapılabilir adminlerin konuları incelediği/okuduğu veya cevap vermesi bazı kimseleri memnun bırakabilir buda günlük olarak aktifliği yükseltecektir.

Bunlar benim gözlemlediğim detaylar amacım yapıcı sekilde eleştirmek,eleştirme esnasında mevcut statüden daha iyi bir statüye yükseltmektir X bir projeyi,durumu veya konuyu.
Umarım okumussunuzdur,vakit ayırıp okudugunuz için teşekkürler iyi günler dilerim.

Dip not : Arkadaşlar sizde düsüncelerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz belki benim düşünmediğim veya düşündüğümden daha iyi bir fikir sunabilirsiniz, TEŞEKKÜRLER ;)

H

Henny Yunnow

Henny Yunow
Ultra Member
Reaction score
17
kral iyi düşünmüşsün fakat konu açarak ünvan puan vs kazanma sisteminde bir çok kişi gereksiz konu açacaktır ve ortaya illaki bir karmaşa çıkacaktır Herkez gereksiz konu açmaya çalışsa yetkililer yetişemez (sayıları bana göre az gibi) ki yetişiyor diyelim diğer arz taleplere veya hileleri güncellemeye vakit bulamazlar tabiki bu benim görüşüm. adminlerin ne kadar aktif olduklarını bilmiyorum :)

Last edited:
P

Psenef

Super Member
Reaction score
375
kral iyi düşünmüşsün fakat konu aç ünvan puan vs kazanma sisteminde bir çok kişi gereksiz konu açacaktır ve ortaya illaki bir karmaşa çıkacaktır Herkez gereksiz konu açmaya çalışsa yetkililer yetişemez (sayıları bana göre az gibi) ki yetişiyor diyelim diğer arz taleplere veya hileleri güncellemeye vakit bulamazlar tabiki bu benim görüşüm. adminlerin ne kadar aktif olduklarını bilmiyorum :)
Onun takibini yapacak moderatörler alınacak zaten benim burda anlattığım olay aktifliği yükseltme olayıdır. Açılan konular spam tarzı olmıcak tabii kii
bahs ettiğim güncelleme notları aslında iş görür daha derin düşünülerek şimdikinden daha iyi bir proje halinede getirilebilir
en basit örnegi sıralamadır,şu an yanlis bilmiyorsam hiçbir forumda üyelik sıralaması yoktur.
Mesaj atarak,konu açarak beğeni alarak aylık veya haftalık sıralamada puan toplanması üyelerin daha fazla aktif olmasına sebep olacaktır.
bu bahs ettiğim konu kısa süreli vaadede sonuc getirmese bile ileri sürecli uzun vaadede baya aktiflik alacaktır.

H

Henny Yunnow

Henny Yunow
Ultra Member
Reaction score
17
Onun takibini yapacak moderatörler alınacak zaten benim burda anlattığım olay aktifliği yükseltme olayıdır. Açılan konular spam tarzı olmıcak tabii kii
bahs ettiğim güncelleme notları aslında iş görür daha derin düşünülerek şimdikinden daha iyi bir proje halinede getirilebilir
en basit örnegi sıralamadır,şu an yanlis bilmiyorsam hiçbir forumda üyelik sıralaması yoktur.
Mesaj atarak,konu açarak beğeni alarak aylık veya haftalık sıralamada puan toplanması üyelerin daha fazla aktif olmasına sebep olacaktır.
bu bahs ettiğim konu kısa süreli vaadede sonuc getirmese bile ileri sürecli uzun vaadede baya aktiflik alacaktır.
Forum Yöneticilerinin hızlı yetkili alacaklarını sanmıyorum güvenilir ve gerçekten bu tür işlere zaman ayırabilecek aktif kullanıcı bulmaları pek kolay olmaz yetkililer yavaş yavaş alınır bu yüzden şuan pek gerçekleşeceğini sanmıyorum ama ileride gerçekleştirilebilir güzel projelerden birisi tabi ki. Ama Beğeni ile puan toplama ve sıralama gerçekten güzel bir fikir akla uygun geliyor umarım yetkililer yakın zamanda uygular. Gördüğüm en faydalı konulardan birisi ♥

N

Noober

sacrifical umbra...
Ultra Member
Reaction score
209
Fikirler güzel, bazı hatalar var ama olur o kadar diyelim. Öncelikle, konulara ve üye görüşlerine her zaman değer vermiş ve incelemişizdir. Forumdaki "ünvan" sistemi karmaşaya sebep olabilecek bir sistem foruma olan katkılarını üyeler hava atmak için biraz yoklayıp saçmalayabilir, bunun olmasını ne biz ne de forumumuzun üyeleri ister. Loaderdaki hile eksikliği konusunda sürekli olarak yeni hileler için çalıştığımızı bilmeniz yeter.
Yetkililerimizden hiç şüpheniz olmasın ekibimizdeki herkes foruma katkı sağlamak için ne olursa olsun çalışıyor.
Görüşleriniz için teşekkür ederiz!

H

Henny Yunnow

Henny Yunow
Ultra Member
Reaction score
17
Ayrıca İleride gelecek büyük güncelleme ile topladığımız puan sayesinde mağazadan bir çok ürünü alabileceğiz. Bu sebeple eğer bu söylediğin beğeni ile puan kasma sistemi gelecek olursa puan kasmak pek kolay olmayacaktır.

O

Osderda

>.....
Admin
Reaction score
1,914
Sayın üyemiz, önerilerinizi sunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu geri bildirimler bizim için çok değerlidir ve her öneriyi dikkate alırız. Forum etkileşim düşüklüğünü fark ettiğimizi de belirtmek isteriz. Bu nedenle forumu etkileşimini arttırmak için güncellemeler ve yenilikler geliştirmek üstünde çalışıyoruz. Forumu samimi, kaliteli ve güvenilir olmasını önemsiyoruz. Bazı fikirlerimiz var, ancak uygulamak için zaman gerekebilir. Yeni önerileriniz sayesinde fikirlerimiz genişliyor. Oyunların gelişmiş Anti-Cheat sistemleri nedeniyle basit hileler geliştirmemiz pek olası değil. Hile geliştirirken oyunların kitlesinin büyük olmasına odaklanıyoruz. Eğer istediğiniz bir oyunun hilesini yayınlamamızı isterseniz bize bildirin, değerlendirme yapalım. Teşekkür ederiz, iyi forumlar.

Y

YUSUEMAR

Super Member
Reaction score
6
Knk destan yazmış sin vs iyi yazmış sin bencede iyi olurdu aktiflik artar hileler artar memnun olurduk

B

Berkayayen12

Passive Member
Reaction score
0
Güzel düşünce ama yetkililerin birden fazla gereksiz konulara yetişebileceğini düşünmüyorum

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom