AlperAga59
Super Member
- Topics
- 4
- Reaction score
- 3
Hocam ilk önce cevabın için teşekkür ediyorum loaderi silip tekrar kurmayı denedim ve değişen birşey olmadı dediğiniz ResetHosts Kullanıp sorunu çözmeye çalışacağım sorun halen devam ederse haber ederim iyi akşamlar.Loaderi tekrar yüklemeyi deneyin, loader hosts dosyasını sıfırlayacaktır, veya resethost kullanıp deneyebilirsiniz. ResetHosts 2.0 veya rsthosts 2.0 diye aratırsan bulabilirsin.
hocam rsthosts 2.0 ı denedim ama yine aynı sorunları alıyorum ne loaderi giriş yapabiliyorum nede siteye giriş yapabiliyorumLoaderi tekrar yüklemeyi deneyin, loader hosts dosyasını sıfırlayacaktır, veya resethost kullanıp deneyebilirsiniz. ResetHosts 2.0 veya rsthosts 2.0 diye aratırsan bulabilirsin.
temizledim ve tekrar denedim hala aynı sorunlar devam ediyor dediğiniz program bilgisayarımda kurulu değil.Host Dosyasını temizleyip tekrar dener misiniz?
Cloudflare Warp adlı program bilgisayarınızda yüklü mü?
çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun işime yaradı.Iobit unlocker ile host dosyasını temizleyebilirsin.
1-Iobit unlockerı indirin
2-win + r kombinasyonlarını uygulayarak çalıştır adlı programı açın
3-boşluğa drivers yazın
4-ordaki çıkan etc klasörürünü sağ tıklayıp Iobit unlocker ile açın
5-Kilidi kır seçeneğinin yanındaki ok tuşuna basıp Kilidi kır ve sil yapıp tekrar deneyin.