@Realui kullandıktan sonra işlemcinin anormal derece de kullanımın artması

Erkan16

Super Member
Konular
1
Arkadaşlar Mining virüsünden şüpheleniyorum acaba kurarken de windows defender hata vermişti görev yöneticisini açıyorum %80 iken açtığım anda %10 lara düşüyo acaba virüsden mi Hitman Pro malwerbytas gibi uygulamalarda kullandım birkaç birşey bulup sildi ama sorun hala devam ediyor yardımcı olurmusunuz.

DevDark

Old Reverser
Ultra Member
Konular
16
Web sitesi
www.mikro-grup.com.tr
mining yapılıyor zaten Kaspersky paralı sürüm kullanıyorum, dosyaları kurmadan önce tarattım ve yasa dışı mining uyarısı verdi. zaten zamanında fark etmiştim rtx 3070 li sistemimde valoda işlemci ekran kartı yüzde 10 20 lerde çalışırken hile kullandıktan sonra yüzde yüzde çalışmaya başladı üstüne 500 700 fpsler den 60 fps e düşmüştü
Virüs programlarının uyarı vermesi gayet normal 3. parti yazılım bu. Hile kullanıyorken fps düşüşü yaşarsın. Bunun önüne geçebilmen için fps ini bir miktar kısıtlayarak bu sorundan biraz kurtulabilirsin. eğer hile kullanmadan bu sorunu yaşıyorsan bilgisayarında başka bir 3. parti yazılım bulunduruyor olabilirsin realui nin mining yağmadığını anlamak zor değil.. (realui hakkında konuşuyorum diğer 3. parti yazılımlar bilgisayarınıza zarar verebilir.

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Konular
4
Arkadaşlar Mining virüsünden şüpheleniyorum acaba kurarken de windows defender hata vermişti görev yöneticisini açıyorum %80 iken açtığım anda %10 lara düşüyo acaba virüsden mi Hitman Pro malwerbytas gibi uygulamalarda kullandım birkaç birşey bulup sildi ama sorun hala devam ediyor yardımcı olurmusunuz.
virüs girmiş olabilir trojan falan format atmak en mantıklısı riske atma