Merabalar uzun zamandır burdayım ama ilk defa reaıuı indirdim avast anti virüsüm bildirimler yollayıp duruyor gerçekten trojan virüs rat filan varmıdır adminler.
Konuyu açtığın yere bak virüs olsa bile burada kimse sana virüs var demez, akıl var mantık var yani sitenin kendi programına virüs varmıdır yazmak garip değil mi sanki?
Loaderin antivirüsler tarafından virüs algılanmasının sebebi 3. parti yazılım olması. En güvendiğin hile yazılımını Virustotal'de tarat yine de aynı sonucu alırsın. Herhangi bir yazılımın virüs olup olmadığını tecrübe etmeden bakmak istersen de tersine mühendislik bilgin olması ve yazılımın şifrelenmemiş olması gerekiyor ki bu da bilgi birikimi gerektiriyor. Ayrıca bunun kesin sonucuna varmak için başka sitelerde araştırmak da mantıksız olacaktır çünkü adımızı kirletmek isteyen düzinelerce insanlar var. Ama biraz mantıklı düşünmek gerekirse loader ve hilelerimiz tamamen yöneticilerimiz tarafından kodlandı ve eskisi kadar olmasa da loaderımızı kullanan bir sürü üye var. Kötü amaçlı bir şey yapmış olsaydık büyük forum olduğumuz için kanıtlanıp public yerlerde paylaşılırdı ve haliyle kullanıcı sayımız düşüp forum batardı. Kalanlar da haliyle rekabet amacıyla oluyor ve ancak Virustotal'de şifrelenmiş loaderımızı bu konularda senin gibi bilgisiz kişilere virüs olarak gösterip düşürmeye çalışırlar. İçine sinmiyorsa da kullanmazsın olur biter.
sorduğun sorunun saçmalığına bak herneyse kesinlikle virüs olması söz konusu dahi olamaz ben 1 yıl olucak kullanıyorum 3. parti yazılım diye geçtiği için virüs var diye algılayabilir ama virüs değildir windowsun virüs korumasını kapatırsan rahatça kullanabilirsin