Reklam onay adımı

sedat3128

Confirmed Memb.
Reaction score
3
arkadaşlar Realuı ye girmeye çalıştığım sırada 1 adımları yaparak geçiyorum ama 2 adım kısmına geldiğimde web sitesine girin yerine tıklıyorum ve girmemi istenilen medipediform.com sitesine bu siteye ulaşılamıyor veya ana makinanın cevap vermesi gibi sorunla karşılaşıyorum ve bu durumdan artık çok sıkıldım bu sorunun nedenini bilen birisi yardımcı olabilir mi artık veya başka siteye yönlendirsin resmen işkence çekiyorum dün akşam siteye girerken bu sabah girmiyor ve bu sürekli olan birşey resmen saatli bomba gibi ya giriyor ya girmiyor bu sorunuma yardımcı olun artık

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Reaction score
100
farklı bir tarayıcıdan dene eğer yapamazsan altta dc adım var bana oradan ulaşabilirsin dostum

sedat3128

Confirmed Memb.
Reaction score
3
güzel kardeşim linki al farklı bir tarayıcıya yapıştır
kanka linki yapıştırmasına gerek yok ki tarayıcı var sayılan yaptığın zaman zaten başka tarayıcıda web sitesine girin dediğinde hangi tarayıcı seçtiysen ona yönlendiriyor ama yine olmuyor yani link alıp yapıştırmak sorunu çözmüyor en garantisini yaptım yine yok

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
Reaction score
100
garip brocum ilk defa görüyorum forumda istersen bi dc den ekle beni birlikte bakalım sorunu çözmeye çalışalım