Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

RSS Feed özelliğini tek bir kullanıcıya özel olarak nasıl kullanabilirim?

N

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Reaction score
858
Not!!Bu konuya yalnızca RealityCheats yetkililerinin cevap vermesini tavsiye ediyorum.Çünkü yardım isteğimin muhatabı RealityCheats yetkilileri...
"Bana da lazım","ben de bu sorunla karşılaşmıştım" gibi mesajlar tarafımca samimi bulunmayıp mesaj kasma faaliyeti olarak algılanıp RealityCheats yönetim ekibine rapor edilecektir.Bilginize...(Birazcık sert bir uyarı olabilir kusura bakmayın)

Merhaba değerli RealityCheats yönetimi,
Ben bu forumdaki RSS beslemesini kullanmak istiyorum.Ancak https://realitycheats.com/forums/-/index.rss
linkindeki rss beslemesi yalnızca kategori/tüm konular olarak bulunuyor.Ben ise bu özelliği sadece tek bir kullanıcı yeni konu açtığında bildirim vermesini istiyorum.İhtiyacım olan sadece URL ancak bu forumda sanırım yok .Eğer ki yoksa belirtirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler ❤️!

O

Osderda

>.....
Admin
Reaction score
1,906
Bunu maalesef bizim forumumuzda yapamazsınız çünkü 3. taraf URL isteği reddedilir. Yani bir yazılım tarafından RC sayfasını okuyamazsınız. Eğer kendi forumumunuz için kullanacaksanız sizin için bir projemi paylaşabilirim.

Z

ZoomX

Deus É Grande
Owner
Reaction score
2,730
Merhaba dostum. Anladığım kadarıyla sadece ama sadece belirli bir kullanıcının açtığı konuları ya da mesajları RSS Feed'e döktürmek istiyorsun ve her yeni içerikte yeni bir bildirim almak istiyorsun. Dediğin şey çok mantıklı fakat RSS Feed sadece içerik tabanlı çalışan bir şeydir ve sadece belirli bir kullanıcı üzerinden çalışmaz. Hatta bunu bir kullanıcı üzerinden yapmaya çalıştığımda sistem bu formatta gösterilmez olarak bir çıktı çıkardı karşıma. Çıktı şu şekilde:
1676939423416.png
Yani demem o ki maalesef kullanıcı tabanlı RSS olmuyor. Fakat şu anlık belirli bir kullanıcıyı takip ederek bu linkten attığı tüm postlara aktif olarak ulaşabilirsiniz: https://realitycheats.com/whats-new/news-feed ya da dilersen bu RSS'a girerek forumdaki açılmış olan "en yeni konuları" takip edebilirsin: https://realitycheats.com/forums/-/index.rss?order=post_date

Fakat bu konu üzerine yeni bir sistem getireceğim ve bu sistemde belirli bir kullanıcıyı takip ettiğinde kullanıcının açtığı yeni konuları, yeni mesajları, yeni profil mesajlarını dilersen e-posta aracılığı ile dilersen de normal sitedeki bildirim kısmından bildirim olarak alabileceksiniz. Bu sistemi getirdiğimde bu postun altına bilgilendirme yaparım. %p

N

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Reaction score
858
Merhaba dostum. Anladığım kadarıyla sadece ama sadece belirli bir kullanıcının açtığı konuları ya da mesajları RSS Feed'e döktürmek istiyorsun ve her yeni içerikte yeni bir bildirim almak istiyorsun. Dediğin şey çok mantıklı fakat RSS Feed sadece içerik tabanlı çalışan bir şeydir ve sadece belirli bir kullanıcı üzerinden çalışmaz. Hatta bunu bir kullanıcı üzerinden yapmaya çalıştığımda sistem bu formatta gösterilmez olarak bir çıktı çıkardı karşıma. Çıktı şu şekilde:
View attachment 22052
Yani demem o ki maalesef kullanıcı tabanlı RSS olmuyor. Fakat şu anlık belirli bir kullanıcıyı takip ederek bu linkten attığı tüm postlara aktif olarak ulaşabilirsiniz: https://realitycheats.com/whats-new/news-feed ya da dilersen bu RSS'a girerek forumdaki açılmış olan "en yeni konuları" takip edebilirsin: https://realitycheats.com/forums/-/index.rss?order=post_date

Fakat bu konu üzerine yeni bir sistem getireceğim ve bu sistemde belirli bir kullanıcıyı takip ettiğinde kullanıcının açtığı yeni konuları, yeni mesajları, yeni profil mesajlarını dilersen e-posta aracılığı ile dilersen de normal sitedeki bildirim kısmından bildirim olarak alabileceksiniz. Bu sistemi getirdiğimde bu postun altına bilgilendirme yaparım. %p
Bunu maalesef bizim forumumuzda yapamazsınız çünkü 3. taraf URL isteği reddedilir. Yani bir yazılım tarafından RC sayfasını okuyamazsınız. Eğer kendi forumumunuz için kullanacaksanız sizin için bir projemi paylaşabilirim.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Demek istediğimi doğru anlamışsınız.Ben bu işlerden pek anlamıyorum , aslında ihtiyacım da yok sadece bunu kullanarak discorda bildirim göndermeyi deneyecektim.İftttye urlyi girince Osderda'nın dediği gibi erişilemediğini farkettim.
Tekrardan bilgilendirme için teşekkürler :galp: 👍 .

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom