Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rusta başlayacağım uzun zamandır güzel bir hile arıyorum çoğu paralı acaba rust gelme ihtimali varmıdır ? veya nereden güzel bulabilirim fikri olan varsa yardımcı olsun
rusta başlayacağım uzun zamandır güzel bir hile arıyorum çoğu paralı acaba rust gelme ihtimali varmıdır ? veya nereden güzel bulabilirim fikri olan varsa yardımcı olsun
gelme ihtimali yok değil ama var çünkü rust 1-2 günde bir güncelleme alıyo ve bu işleri zorlaştırıyo paralı bile alsan kısa sürede hwıd ban yersin gerek yok olursada en muhtemel macro olur
rust hileler pahalı ve banlanma riski çok fazla 1 kere ban yedımı takıbe dusuyorsun anakartın kara lısteye alınırsa degıstırmek zorunda kalıyorsun ssd ve anakart