A
msi after burner den temp limit i nasıl yükseltirim yerinden oynatamıyorum?
radeon ayarlarından ayarladımsız bıoslamı oynadınız ayarı yoksa ekran kartın fanıylamı ne oynuyorsunuz tam acıklama yaparsanız yardımcı ola bılırım sanırım sızın sorunu ben yasadım
occt testinde böyle bir hatta alıyorum üstüne 70 dereceyi geçince fanları açıp 55 60 derecede hiçbir sıkıntı yokMSI Afterburner’da sıcaklık limitini yükseltmek için genellikle yazılımın ana ekranında bulunan ‘Power Limit’ ve ‘Temp Limit’ kaydırıcılarını ayarlayabilirsiniz. Ancak, bazı durumlarda bu kaydırıcılar gri renkte olup hareket ettirilemez. Bu, ekran kartınızın BIOS tarafından belirlenen maksimum sıcaklık limitine zaten ulaştığı anlamına gelebilir.
Eğer sıcaklık limitini artırmak mümkün değilse, alternatif olarak fan hızı eğrisini ayarlayarak ve güç limitini artırarak GPU’nun daha soğuk çalışmasını sağlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca, ekran kartınızın tozunu temizlemek, termal macununu yenilemek veya kasa içi hava akışını iyileştirmek gibi donanımsal çözümler de sıcaklığı düşürmeye yardımcı olabilir.
Ekran kartınızın sıcaklıkla ilgili sorunları devam ederse, kartın garanti durumunu kontrol etmek ve üreticiyle iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, kartınızın en son sürücülerini yüklediğinizden emin olun, çünkü yazılım güncellemeleri bazen bu tür sorunları çözebilir
View attachment 25541