rx 580 nitro+ 75 derece yi geçince kapanıyor

A

AtatürKK

Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun
Ultra Member
Reaction score
163
msi after burner den temp limit i nasıl yükseltirim yerinden oynatamıyorum?

T

TAHABGX

Ultra Member
Reaction score
106
MSI Afterburner’da sıcaklık limitini yükseltmek için genellikle yazılımın ana ekranında bulunan ‘Power Limit’ ve ‘Temp Limit’ kaydırıcılarını ayarlayabilirsiniz. Ancak, bazı durumlarda bu kaydırıcılar gri renkte olup hareket ettirilemez. Bu, ekran kartınızın BIOS tarafından belirlenen maksimum sıcaklık limitine zaten ulaştığı anlamına gelebilir.

Eğer sıcaklık limitini artırmak mümkün değilse, alternatif olarak fan hızı eğrisini ayarlayarak ve güç limitini artırarak GPU’nun daha soğuk çalışmasını sağlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca, ekran kartınızın tozunu temizlemek, termal macununu yenilemek veya kasa içi hava akışını iyileştirmek gibi donanımsal çözümler de sıcaklığı düşürmeye yardımcı olabilir.

Ekran kartınızın sıcaklıkla ilgili sorunları devam ederse, kartın garanti durumunu kontrol etmek ve üreticiyle iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, kartınızın en son sürücülerini yüklediğinizden emin olun, çünkü yazılım güncellemeleri bazen bu tür sorunları çözebilir
1709141658896.jpeg

B

benkım21

Confirmed Memb.
Reaction score
6
sız bıoslamı oynadınız ayarı yoksa ekran kartın fanıylamı ne oynuyorsunuz tam acıklama yaparsanız yardımcı ola bılırım sanırım sızın sorunu ben yasadım

A

AtatürKK

Varlığımız, Türk varlığına armağan olsun
Ultra Member
Reaction score
163
sız bıoslamı oynadınız ayarı yoksa ekran kartın fanıylamı ne oynuyorsunuz tam acıklama yaparsanız yardımcı ola bılırım sanırım sızın sorunu ben yasadım
radeon ayarlarından ayarladım
MSI Afterburner’da sıcaklık limitini yükseltmek için genellikle yazılımın ana ekranında bulunan ‘Power Limit’ ve ‘Temp Limit’ kaydırıcılarını ayarlayabilirsiniz. Ancak, bazı durumlarda bu kaydırıcılar gri renkte olup hareket ettirilemez. Bu, ekran kartınızın BIOS tarafından belirlenen maksimum sıcaklık limitine zaten ulaştığı anlamına gelebilir.

Eğer sıcaklık limitini artırmak mümkün değilse, alternatif olarak fan hızı eğrisini ayarlayarak ve güç limitini artırarak GPU’nun daha soğuk çalışmasını sağlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca, ekran kartınızın tozunu temizlemek, termal macununu yenilemek veya kasa içi hava akışını iyileştirmek gibi donanımsal çözümler de sıcaklığı düşürmeye yardımcı olabilir.

Ekran kartınızın sıcaklıkla ilgili sorunları devam ederse, kartın garanti durumunu kontrol etmek ve üreticiyle iletişime geçmek iyi bir fikir olabilir. Ayrıca, kartınızın en son sürücülerini yüklediğinizden emin olun, çünkü yazılım güncellemeleri bazen bu tür sorunları çözebilir
View attachment 25541
occt testinde böyle bir hatta alıyorum üstüne 70 dereceyi geçince fanları açıp 55 60 derecede hiçbir sıkıntı yok 1709826318114.png

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom