Welcome, Visitor!

Hello, we are really happy that you have reached us. However, since you are viewing the forum as a visitor, you cannot benefit from many features of the forum. How about taking advantage of all the features exclusive to our members by registering? You can register right now, taking just 2 minutes of your time. We would love to see you among us.

Sağlık Raporu Çıkartmanın Yöntemi Varmı ?

O

oktaymert19

gümüş yada kurşun ?
Super Member
Reaction score
16
Beyler Selamün Aleyküm Mesleki Okula Kayıt için sağlık raporu istediler.
devlet hastaneleri bile parayla çıkartabileceklerini söylüyolar birde bundan önce 3 4 tane hastaneyi resmen inadına dolandırır gibi dolandırdılar bize.
internetten çıkarıp kendimiz doldurabilirmiyiz okul bunun sahte olup olmadığını anlarmı ?
elinde olan varsa atabilirmi

O

oktaymert19

gümüş yada kurşun ?
Super Member
Reaction score
16
Yanlis bilmiyorsam sağlık ocağındanda cikartirabiliyorsun
hocam sağlık ocağında 2012 den sonra yasaklandı diyor zaten konu kapandı ilerde bi sağlık sorunu olursa o rapora bakılıyormuş o yüzden mecbur özele gidiyoruz

B

bygonul

Super Member
Reaction score
3
kanka saglık ocaklarında çıkarılıyo dıye bılıyom normal devlet hastanesındede çıkarılıyo dıye bılıyorum

J

jusqi

Editor
Reaction score
196
İlgili sağlık kuruluşuna yada Nüfusunun kayıtlı olduğu sağlık ocağına gidersen ücretsiz şekilde çıkartabilirsin bunun gibi belgelere ücret talep eden yerleri ilgili birimlere şikayet edin.

G

goke

Active Member
Reaction score
1
sağlık ocağı

O

oktaymert19

gümüş yada kurşun ?
Super Member
Reaction score
16
İlgili sağlık kuruluşuna yada Nüfusunun kayıtlı olduğu sağlık ocağına gidersen ücretsiz şekilde çıkartabilirsin bunun gibi belgelere ücret talep eden yerleri ilgili birimlere şikayet edin.
bugün hastaneye gittim sabahın 6 sında kalkıp vezne'den ücreti ödeyin ondan sonra dedi bende inadına gittim özelden aldım
Post automatically merged by the system:

sağlık ocağı
sağlık ocağı vermedi hastaneye gidin dedi

S

slowles

Ultra Member
Reaction score
27
eğer tam teşekküllü sağlık raporu istiyorsan en son 550 tl verip devlet hastanalerinden sebebi için alabilirsin 1 gün içinde doktorları bitirirsen 2 gün sonrada e develtten çıktısını alabilirsin

O

oktaymert19

gümüş yada kurşun ?
Super Member
Reaction score
16
eğer tam teşekküllü sağlık raporu istiyorsan en son 550 tl verip devlet hastanalerinden sebebi için alabilirsin 1 gün içinde doktorları bitirirsen 2 gün sonrada e develtten çıktısını alabilirsin
devlet hastaneleride parayla çıkartıcaksa devlet neden var neden sigortalı çalışıyoruz ?
Post automatically merged by the system:

devlet hastaneleride parayla çıkartıcaksa devlet neden var neden sigortalı çalışıyoruz ?
bugün ücret istediler inadına özelden çıkarttım 3 gündür bi o hastaneye bi ona gidiyorum sabahın 6 sında kalkıp

SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom