Siz ne yapıyorsunuz sinirli stresli oldugunuz zaman dostum .Sıkmalı stres topu gibi birşey var ama top tarzında olanı da alabilirsin de kum gibi olan da var patlamayan iyi oluyor sıkmak falan
sevdigim kişimi var Tanrı aşkına başka önerin varmı :/sevdiğin şeyleri yada kişileri düşün
valla ben duvarı yumrukluyorum istiyosan deneSiz ne yapıyorsunuz sinirli stresli oldugunuz zaman dostum .
Post automatically merged by the system:
sevdigim kişimi var Tanrı aşkına başka önerin varmı :/
Bende öfke kontrol sorunu var zaten napsam nafile. Bazı ilaçlar sayesinde hehe diyip geçiyorum herkeseSiz ne yapıyorsunuz sinirli stresli oldugunuz zaman dostum .
Post automatically merged by the system:
sevdigim kişimi var Tanrı aşkına başka önerin varmı :/
space is god bilmiyorum ya ilaç alıyorum diyosun bende mi alsam biraz huzur bulsam ?Bende öfke kontrol sorunu var zaten napsam nafile. Bazı ilaçlar sayesinde hehe diyip geçiyorum herkese
Bu devidir nasıl egenlirki fiyatları bilmiyormusun . insaların yüzü gülmüyo artıkkral kafanı dagıt git dısarı eglen
Doktor dışında önerilmediği sürece almanı tavsiye etmem.space is god bilmiyorum ya ilaç alıyorum diyosun bende mi alsam biraz huzur bulsam ?
öyle diyosan tamam . biraz müzik dinliyim bariDoktor dışında önerilmediği sürece almanı tavsiye etmem.