Selam beyler

Status
Not open for further replies.
U

user0101

Confirmed Memb.
Reaction score
13
ayrıldıktan 1 gün sonra sevgili yapan kıza ne denir bekliyorum cevaplarınızı. :/

M

menik2000

Member
Reaction score
1
hocam kusura bakma ama zaten gözü dışardaymış senleyken muhtemelen onunlada konusuyordur :(

N

NaneliSakız

Ultra Member
Reaction score
103
Bir şey denmez, denilmez de. Ayrılmışsın iş bitmiş. Bu da demek oluyor ki bağlar kopmuş. O saatten sonra birbirinizin hayatına müdahil olamazsınız. Gerekirse ayrıldıktan 1 saat sonra sevgili yapsa da fark etmez. Ama tutup da ilişki içinde başkasıyla sevgili olma gibi bir durum olsaydı emin ol her küfür ona bir farz olurdu. Yani tabiri caizse belki onun bakış açısından bakacak olursak sabit düzgün bir ilişki yaşamak için seninle olan ilişkini bitirmiş ve ayrılmışsınız, ötesi yok. Umarım hayatta gönlüne göre birini bulursun kardeşim. Bulamazsan eğer, her kimse o seni bulur.

U

user0101

Confirmed Memb.
Reaction score
13
Bir şey denmez, denilmez de. Ayrılmışsın iş bitmiş. Bu da demek oluyor ki bağlar kopmuş. O saatten sonra birbirinizin hayatına müdahil olamazsınız. Gerekirse ayrıldıktan 1 saat sonra sevgili yapsa da fark etmez. Ama tutup da ilişki içinde başkasıyla sevgili olma gibi bir durum olsaydı emin ol her küfür ona bir farz olurdu. Yani tabiri caizse belki onun bakış açısından bakacak olursak sabit düzgün bir ilişki yaşamak için seninle olan ilişkini bitirmiş ve ayrılmışsınız, ötesi yok. Umarım hayatta gönlüne göre birini bulursun kardeşim. Bulamazsan eğer, her kimse o seni bulur.
ben onun için herşeyi yapıyordum herşeyi alıyordum demekki enayi safmışım ona her türlü değeri veriyordum bir dedigini bir yapmıyordum 3 aydır sevgiliydik bianda geldi ayrılık mesajı attı 1 gün sonrada sevgili oldu KISACASI NEYMİŞ BENDEN SIKILMIŞ

N

NaneliSakız

Ultra Member
Reaction score
103
ben onun için herşeyi yapıyordum herşeyi alıyordum demekki enayi safmışım ona her türlü değeri veriyordum bir dedigini bir yapmıyordum 3 aydır sevgiliydik bianda geldi ayrılık mesajı attı 1 gün sonrada sevgili oldu KISACASI NEYMİŞ BENDEN SIKILMIŞ
Karşındaki kişiyi tanımadan etmeden bodoslama dalmışsın ve sadece 3 ay. Onun için her şeyi yapmışsın ve değer üzerine değer vermişsin hemen. Kız da doygunluğa ulaşmış olacak ki. Senden ayrılmış. Zaten bir insanla sevgili olmak demek ciddi düşünmek anlamına gelir her türlü. Arkadaş olunacaksa arkadaş olunur. Lakin böyle gelişi güzel sevgililik maceralarına atılmadan önce eninde sonunda ayrılığın kapıya çatacağını unutmamak gerekir. Kız burada herhalde hayatı yaşamak ve tecrübe etmek istemiş. Eh tabii ki bunu yaparken kalbini paramparça ediyor orası ayrı. Senin şu saatten sonra kendini toparlaman lazım. Adım gibi eminim ki o şuan seni bile düşünmüyordur. Sende öyle yapmalısın. O kız sana geri dönmeye kalkarsa s*kr et kardeşim. Başka bir aşk hayatın olursa eğer karşındaki kızı bir tart. Karakteri, diksiyonu, davranışı, ağızdan argo kelime çıkıyor mu çıkmıyor mu. Zaten bir kızdan argo kelime çıkarsa o kızdan uzaklaş. İster sevgilin olsun ister arkadaşın, uzaklaş. Eğer lisedeysen ve liseden sevgili yapıp ayrılma vakası olduysa gül geç eğlenmene bak.

E

EnesT0Yunus

Ultra Member
Reaction score
12
or"o"s"p"" denir geçmiş olsun
Post automatically merged by the system:

Allah inşAllah karsına daha iyilerini cıkartır

Status
Not open for further replies.
SPAM IS FORBIDDEN!
  • SPAMMERS ARE BANNED FROM THE FORUM AND CANNOT USE ANY OF THE CHEATS
  • For example: thanks, thx, very good, asdqwe, working, ty and so on!
  • For example: Writing the same message over and over. thanks, thx and so on!
  • Copying and copying someone else's message is prohibited.
  • It is forbidden to send messages to increase the number of comments on threads that you have no knowledge of.
  • Write your own opinion when commenting!
  • If you see spam message, please let us know with the REPORT button!

Theme editor

Top Bottom